Adele zseniálisan reagált, mikor megkérdezték, hány szexpartnere volt életében

Adele-nak hamarosan új albuma érkezik, ennek promótálására pedig élőzött egyet az Instán. Csak arra nem számított, milyen kérdéseket fognak feltenni neki…

Adele zseniálisan reagált, mikor megkérdezték, hány szexpartnere volt életében

Több év szünet után Adele ismét új albummal jelentkezik,  a rajongók pedig már alig várják, hogy meghallgathassák az énekesnő új dalait. Ez pedig hamarabb bekövetkezett, mint remélni merték volna: Adele ugyanis Instagramon élőzve mutatott egy kis részletet az Easy On Me című új dalából a 40,7 milliós követőtáborának.

Az élőzés persze arra is remek alkalom volt, hogy a sztár kicsit kapcsolódjon a fanokkal és válaszoljon néhány kérdésükre. Volt, aki azt szerette volna tudni, hogyan töltötte az énekesnő a karantént, mások az érkező lemezről szerettek volna több infót megtudni. De volt egy kérdés, ami mindenki figyelmét elkapta, nem kicsit Adele instant ikonikus reakciója miatt.

Az énekesnőtől ugyanis valaki képes volt bekérdezni, mennyi áldozata (vagyis, khm, szexpartnere) volt eddig. Adele hangosan felolvasta a kérdést, de valahogy képtelen volt értelmezni azt. „Ez mégis mit jelent?” – mondta, miközben olyan fejet vágott, ami kizárólag ezzel az emojival írható le: 😐.

A pillanat hihetetlenül vicces és még jó, hogy neked is látnod kell:

Sztárhírek kávé mellé:

Még több

Sztárhírek