Diana hercegnő és Károly herceg házassága csupán üzleti tranzakció volt

A királyi család egy szakértője rántotta le most a leplet Diana hercegnő és Károly herceg házasságáról.

Diana hercegnő és Károly herceg házassága csupán üzleti tranzakció volt

Ha azt mondanánk, hogy Diana hercegnő a legkevésbé sem azt a tündérmesét élte át a királyi családban, amit megérdemelt volna, akkor még igen elegánsan fogalmaztunk. A házasságának nyilvánosság előtti összeomlásáról már mindent IS elmondtak, a királyi család szakértői szerint azonban már az indulás sem volt az igazi. Szerintük ugyanis semmiféle romantika nem jutott a hercegnőnek.

Sőt, Elizabeth Holmes a HRH: So Many Thoughts on Royal Style című könyv szerzője egyenesen üzleti tranzakciónak nevezte Diana és Károly herceg házasságát. „Diana olyan sok elvárásnak megfelelt és pont beleillett az elképzelt képbe, ráadásul látványosan nagyon lelkes volt és szeretett volna a kedvükben járni” – magyarázta a szakértő az Us Weeklynek.

Diana és Károly összesen 13 alkalommal találkoztak az esküvőjük előtt, amibe a hat hónap randizás és az eljegyzés is beleszámít. „Nagyon rövid időszak volt. Ez mutatja, hogyan állt ehhez az egészhez Károly, és hogy milyen nyomás alatt volt. Majdhogynem csak formalitás volt ez.” 

Elizabeth elmondása szerint Diana „az első naptól pokolként élte meg a házasságukat”. És ami még durvábbá teszi ezt az egészet, hogy az esküvő idején Károly 32 éves volt, Diana pedig szó szerint csak egy tinédzser: 19 éves.

Minden, amit tudni akarhatsz a királyi családról:

Még több

Sztárhírek