29 éves lett Az éhezők viadala Peetája: Josh Hutchersonra az életben is rátalált a nagy szerelem

Október 12-én ünnepli a születésnapját Az éhezők viadala sztárja, akiről az utóbbi időben nem sokat cikkeztek. Úgyhogy nyomoztunk egy kicsit a srác után, hogy megtudjuk, mi történt vele a népszerű trilógia befejezése óta.

29 éves lett Az éhezők viadala Peetája: Josh Hutchersonra az életben is rátalált a nagy szerelem

Bár szerepelt a Híd Terabithia földjére vagy a Rémségek cirkusza filmekben is, Josh Hutcherson mégis Az éhezők viadala-trilógiának, vagyis Peeta Mellark karakterének köszönheti, hogy világszerte megismerték. Mondjuk a filmekben azért egy kicsit háttérbe szorult Liam Hemsworth-szel szemben, hiszen a legtöbben azért szurkoltak, hogy Katniss inkább a gyerekkori szerelmével, Gale-lel jöjjön össze. (Amúgy Josh a valóságban is inkább egy hullámhosszra került Jennel, mint Liam. Josh egy 2020-as interjújában elmesélte, hogy még a pandémia alatt is találkozott a filmbeli szerelmével egy távolságot tartó vacsira.)

Ez a háttérszerep pedig mintha rá is nyomta volna a bélyeget a jövőjére, ugyanis végül ő lett az, akinek a legkevésbé ívelt felfelé a karrierje Hollywoodban a főszereplők közül. Jennifer Lawrence mára bezsebelhetett egy Oscart, és a legtehetségesebb színésznők között tartják számon, Liamet pedig imádták a Netflixes Hát nem romantikus? vígjátékban vagy és a Quibis Most Dangerous Game című sorozat is brutál izgalmas lett. És hogy mi történt Josh Hutchersonnal?

Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson Az éhezők viadalában

Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson Az éhezők viadalában (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Ugrás a jövőbe!

Miután 2015-ben bemutatták Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, Josh első emlékezetesebb szerepét James Francótól kapta A katasztrófaművész című filmjében. Ugyanebben az évben, azaz 2017-ben debütált a Future Man sci-fi vígjátéksorozat is, amiben Josh Futturmant alakította, aki nappal gondnokként dolgozik, este viszont videojátékokon függ. Sikerül is végigvinnie egy nagyon nehéz játékot, ami valójában egy üzenet a jövőből, mert kiderül, hogy Josh az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget a kihalástól. Szóval elkezd utazni az időben, hogy teljesítse a küldetését.

A széria három éven keresztül futott, közben Josh (mármint az igazi) leforgatta a Lángoló kút filmet és a The Long Home drámában újra James Francóval dolgozott. Azóta gyakorlatilag semmiben sem láthattuk, csak egy epizódnyi megjelenése volt a Paquita Salas sorozatban. De ha minden igaz, készül egy brit-olasz film Ernest Hemingway „A folyón át a fák közé” könyvéből, amiben visszatér a mozikba.

Karrier kontra kapcsolat

A karrierjével ellentétben a szerelmi élete viszont szárnyal, hiszen már 2015 óta együtt van Claudia Traisac színésznővel, akit Escobar: Az elveszett éden romantikus thriller felvételein ismert meg még 2014-ben. A románcukról ugyan nem nyilatkozik, amikor a lesifotósok elcsípik őket, egyértelműen látszik, mennyire odavannak egymásért.

Josh Hutcherson és Claudia Traisac

Josh Hutcherson és Claudia Traisac a Római Nemzetközi Filmfesztiválon 2014-ben (Fotó: Venturelli/Getty Images)

Ezen kívül nem sokat lehet tudni a magánéletéről: az Insta oldalán például a 2017-es regisztrációja óta összesen 16 darab poszt van. Az viszont ebből a pár bejegyzésből is kiderül, hogy imádja a kutyákat.

A filmsztárok után jöhetnek a sorozatszínészek is?

Még több

Sztárhírek