Vilmos herceget széttrollkodták a kommentelők

Vilmos herceg megosztott egy fotót az Instagramon, és arra kérte a követőit, keressék meg hozzá a tökéletes aláírást. A fanok pedig nem okoztak csalódást.

Vilmos herceget széttrollkodták a kommentelők

Vilmos herceg az Instagramon bebizonyította, hogy milyen szuper humora van: kiposztolt egy meglehetősen viccesre sikerült fotót magáról, majd megkérte a 13 milliós követőtáborát, hogy írják meg, szerintük milyen képaláírás illik hozzá. A képen egyébként Vilmos épp a Kensington palota, vagyis az otthona bejárati ajtaján kukkant ki, míg a lépcsők előtt két műsorvezető, Dermot O’Leary és Clara Amfo nevetgélnek. A trió pedig az Earthshot Prize Díjátadó miatt verődött össze ott a bejáratnál. (Ez egy olyan verseny egyébként, amit a legjobb környezetvédő projekt nyerhet meg, a díjat pedig október 17-én osztják majd ki.)

A herceg tehát készen állt arra, hogy a kommentszekcióban viccet csináljanak belőle, a fanok pedig nagyon nem fogták vissza magukat! „Majd jövök – de csak teázás után!” – írta egyikük, míg egy másik hozzászóló ezt dobta be: „Ti nem a pizzafutár vagytok…”. Egy harmadik rajongó pedig Katalint is bevonta a sztoriba: „Köszönjük, nem kérünk semmit, a feleségemnek már elég avonos cucca van”. „Gratulálok, bejutottatok, az X-Faktor táborába!” – jutott eszébe valaki másnak.

A poszt egyértelműen hatalmas sikert aratott a követők körében: már majdnem félmillióan lájkolták és több, mint 4000-en vállalkoztak rá, hogy megtrollkodják Vilmost a hozzászólások között. 

A királyi családdal mindig történik valami:

Még több

Sztárhírek