Álomszép házban él Vajna Timi, és végre fotót is mutatott róla

Annyit már most elárulunk, ha meglátod a fantasztikus udvart, a kilátást és a medencét, legszívesebben most azonnal repülőre pattannál, és meg sem állnál Los Angelesig, hogy Vajna Timivel kerti partizz.

Álomszép házban él Vajna Timi, és végre fotót is mutatott róla

Nehéz időszakon van túl Vajna Timi, aki két nőgyógyászati műtéten is túlesett az elmúlt időszakban, az egyiken ráadásul néhány hete. Már csak ezért is örülünk neki annyira, hogy új, álomszép otthonában gyógyulhat, amiről – kapaszkodj – Timi végre fotókat is mutatott. Instagram sztorijai alapján jelenleg is ezerrel folynak a munkálatok, szakemberek dolgoznak a kert kialakításán, pálmafákat és citromfákat telepítenek, és persze a tökéletes gyepszőnyeg sem maradhat el.

A Beverly Hillsben fekvő ingatlan egyébként 650 négyzetméteres, és 2,3 milliárd forintnak megfelelő összegért csapott le rá Vajna Timi. Amit már most biztosan tudunk, hogy pazar a kilátás mellett az extrák között egy feszített víztükrű medence is helyet kapott, Timi kutyusai pedig már most olyan otthonosan mozognak az udvaron, mintha mindig itt éltek volna.
És ha már kutyusokról van szó: Vajna Timi egy hete tért vissza Magyarországról Los Angelesbe, imádott kedvencei pedig nyilván őt is elkísérték, ráadásul nem is akárhol, hanem az utastérben:

„Nem akartam, hogy bármi baja essen a kutyusaimnak a csomagtérben.”

– érvelt akkor Timi, vele utazó barátnőivel pedig a szülinapját is megünnepelte a gépen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Még több

Sztárhírek