Lizzo átlátszó ruhája nem sokat bízott a képzeletre

Az anyag konkrétan átlátszó volt, úgyhogy ez már önmagában megérte a figyelmet… de a lényeg csak ezután jött.

Lizzo átlátszó ruhája nem sokat bízott a képzeletre

Ha valamit tudunk Lizzóról, az az, hogy mindig tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Az énekesnő a testpozitív mozgalom egyik legnagyobb szószólójaként volt, hogy pucér képet osztott meg magáról, úgyhogy nem kellene azon meglepődni, hogy bevállal egy ennyire merész ruhát, és mégis… Lizzo átlátszó, kristályos rucija semmit nem bízott a fantáziára! Konkrétan csak a legkritikusabb pontok voltak kitakarva, ami még inkább hangsúlyozta, hogy mennyire bevállalós szerelésről van szó. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

 

Lizzo Cardi B szülinapi partijára volt hivatalos, ott villantotta meg a ruhát – jobb szó híján -, ezzel pedig el is lopta a showt az ünnepelt elől, de ez még nem minden. Egy egészen hosszú twerket is lenyomott, konkrétan a kamerába tolva telt idomait.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

 

Később néhány érdekes fotót is megosztott magáról, azzal a céllal, hogy bemutassa a hangulatot, amikor túl részeg vagy ahhoz, hogy funkcionálj, ami valahol megmagyarázza a látottakat, mégis eléggé sokkoló. Persze azzal is tisztában vagyunk, hogy egy-egy alkoholmámoros pillanatban az énekesnőnek az sem jelent gondot, hogy Chris Evans-t randira hívja

Zárkózz fel a legújabb sztárhírekkel:

Még több

Sztárhírek