Timothee Chalamet-vel járt és orgiát imitált a színpadon: Ő Madonna 25 éves lánya, Lourdes Leon

Lourdes Maria Ciccone Leon, azaz Lola október 14-én ünnepli a 25. születésnapját és köszöni szépen, de nem kéri az elkényeztetett gazdag gyerek címkét! Az édesanyja, Maddona ugyan inspirálja őt, de megáll a saját lábán – méghozzá nem is akárhogyan!

Timothee Chalamet-vel járt és orgiát imitált a színpadon: Ő Madonna 25 éves lánya, Lourdes Leon

A hétszeres Grammy-díjas Madonnát senkinek nem kell bemutatni, hiszen nem véletlenül nevezték őt minden idők legsikeresebb énekesnőjének 2007-ben a Guinness-rekordok könyvében. Tagadhatatlanul beírta magát a popkultúra történelmébe és a munkássága, illetve a személyisége számtalan emberre hatással volt – és természetesen a legidősebb lányára, Lourdes Leonra is.

De mit is lehet tudni Madonna legidősebb gyermekéről?

Lourdes Maria Ciccone Leon 1996. október 14-én született, nem sokkal azután, hogy édesanyja Golden Globe-díjat kapott az Evitában nyújtott alakításáért. Az édesapja Carlos Leon, aki 1994-ben lett Madonna személyi edzője. A pár egyébként pár hónappal Lourdes érkezése után szakított, de a bennfentesek szerint jó kapcsolatban maradtak.

Lourdes Leon és Carlos Leon

Lourdes és az apja. Carlos Leon 2007-ben (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Szólítsd az első szerelmed!

Háromévesen már balettórákat vett, és amikor négyéves korában Londonba költözött az anyjával, egy kétnyelvű iskola tanulója lett. Ezután a New York-i LaGuardia művészeti középiskolába járt, éppen akkor, amikor Timothee Chalamet is. Sőt, azt mondja, a Szólíts a neveden sztárja volt az első pasija. „Nagyon tisztelem őt, volt köztünk valami…” – árulta el, Lourdes (vagy ahogyan a barátai hívják, Lola). Tanulmányait a Michigani Egyetemen folytatta, ahol zenei, színházi és táncórái voltak. Azt viszont egyenesen kikéri magának, hogy egy elkényeztetett gazdag gyerek lenne: maga fizette a tandíját is.

Madonna és Lourdes Leon

Madonna és Lourdes 2007-ben (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Az anyagias lánytól Rihannáig

Bár az anyja MDNA című albumán háttérénekesként közreműködött, végül mégsem a zene világában, hanem a divatiparban találta meg a helyét. Csupán 14 éves volt, amikor Madonnával együtt piacra dobták a the Material Girl ruhamárkát, melyet az énekesnő stílusa ihletett meg az 1980-as évekből. És természetesen a brand neve is a pop királynőjének egyik dala előtt tiszteleg. (A Material Girl című single 1985-ben jelent meg.) A tiniknek szóló kollekciók arca értelemszerűen Lola lett.

Madonna és Lourdes Leon

Madonna és Lourdes Leon a „Material Girl” kollekció launch partyján 2010 szeptemberében (Fotó: Bryan Bedder/Getty Images)

Az elmúlt években azonban már egyedül is nagyon jól boldogul a divatvilágban, többek között a Miu Miu, Stella McCartney és a Marc Jacobs kampányaiban is szerepelt. A Savage x Fenty showján pedig is Rihanna modelljeként is debütálhatott 2021. szeptember 24-én.

Lourdes Leon

Lourdes a Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 3 modellje volt 2021 szeptemberében (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Madonna után szabadon…

A magánéletét amúgy sokáig féltve őrizte: alig mondott igent interjú felkérésekre és az Instagramon is csak 2021 januárja óta van nyilvános profilja. Az viszont egyértelmű, hogy örökölte Madonna magabiztosságát, és  a botrányok sem kerülik el. A Desigual „orgia” témájú showja kedvéért például levetkőztetett és megcsókolt egy másik női modellt a 2021-es MET-gálán pedig lazán felvállalta, hogy ő nem híve az állandó szőrtelenítésnek.

Lourdes Leon a MET-gálán hónaljszőrt villantott

Lourdes Leon a MET-gálán hónaljszőrt villantott (Fotó: Theo Wargo/Getty Images)

Van még mit mesélnünk a sztárokról:

Még több

Sztárhírek