Megtaláltuk a világ legszexibb hercegét és Bruneiben lakik

Kockahasa van, elképesztően sármos, imádja az állatokat és még gitározni is tud. Igen, Abdul Mateen herceg tényleg egy valódi főnyeremény!

Megtaláltuk a világ legszexibb hercegét és Bruneiben lakik

Ha unod már, hogy a hírek folyton Harryvel és Vilmossal vannak tele, akkor ideje megismerkednek az Európában kevésbé ismert, Abdul Mateen brunei herceggel! Aki nem mellesleg úgy néz ki, mint egy szuper dögös Insta influenszer…

Igen, ő itt a 30 éves Abdul, a Borneó északi részén lévő miniállam, Brunei hercege, a szultán egyik fia. Abdul Hassanal Bolkiah szultán és második felesége, Mariam kapcsolatából született és jelenleg ötödik az örökösödési sorrendben.

Harryhez és Vilmoshoz hasonlóan Abdul is a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián kapta a katonai kiképzést, másodhadnagyi tisztséget szerezve magának. 2011-ben végzett az akadémián, ahol, az információk szerint egy nagyon kemény 44 hetet kellett túlélnie.

A herceg szinte fanatikus sportoló, rendszeresen oszt meg magáról képeket focizás, bokszolás vagy éppen lovaspólózás közben, és – legnagyobb örömünkre – szívesen mutogatja a kidolgozott, meztelen felsőtestét is.

De, Abdulnak érzékeny oldala is van: a macskáival és lovaival is szeret pózolni, és ha ez nem lenne elég, még gitározni is tud!

 

Ezek után talán nem is csoda, hogy Abdul igazi Instagram-sztár. Több mint 2,3 millió követő figyeli árgus szemmel a herceg minden pillanatát – és hát valljuk be, van mit figyelni…

Nagyon is van élet Anglián kívül:

Még több

Sztárhírek