Tudtad, hogy ezek a sztárok jóban vannak a királyi család tagjaival?

Fogadjunk, hogy nem hitted volna, hogy az alábbi hollywoodi hírességek és a királyi család tagjai ennyire jól összebarátkoztak!

Tudtad, hogy ezek a sztárok jóban vannak a királyi család tagjaival?

Sosem volt titok, hogy a brit királyi család kedveli a hírességek társaságát, Károly herceg például fiatalkorában sportot űzött abból, hogy szupermodellekkel randizott, Diana hercegnő pedig közeli barátságot ápolt többek között Elton John-nal, Liza Minnellivel és Michael Jacksonnal. És a John Travoltával lejtett emlékezetes táncáról se feledkezzünk meg! A királyi család tagjai ma is szívesen barátkoznak sztárokkal, alább összeszedtük neked, ki kinek a BFF-je.

Eddie Redmayne

Eddie Redmayne hosszú múltra visszatekintő barátságot ápol Anglia leendő királyával, Vilmos herceggel, amit annak köszönhet, hogy mindketten az Eton College-ba jártak gimibe. „Játszottam rögbit Vilmos herceggel. Őszintén szólva egy kicsit mindig sajnáltam, mert bármilyen meccs volt, mindenki őt akarta lenyomni, hogy elmondhassa magáról, lenyomta Vilmos herceget. Szóval, ha mellette álltam, ahogy amúgy azt csináltam szinte mindig, nagyon könnyű és mókás volt a játék” – mesélte nevetve egy 2018-as interjúban Eddie.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis nagyon jóban van Beatrix hercegnővel, még egy duplarandin is voltak együtt. A kontakt a színészek és a hercegnő között az akkori pasija volt Dave Clarke, aki egy munkája miatt ismerkedett össze a sztárpárral. A randi még 2013-ban volt, de a hírek szerint Beatrix és Mila azóta is gyakran beszélnek egymással.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon saját könyvében, a Whiskey in a Teacupban írta meg, hogyan találkozott először Katalin hercegnével, akit akkor már távolról is nagyon szeretett. „Éppen akkor ment hozzá Vilmos herceghez és hivatalos volt egy adománygyűjtésre Los Angeles-ben. Nem tudom, hogy voltam olyan szerencsés, hogy én is meghívást kaptam. Olyat sikítottam, amikor megkaptam, hogy, aki hallotta, tuti azt hitte, menten meghalok. Hajnali 4-kor már a hajamat csináltam. Az még nekem is korai. Reggel 7-kor már felöltözve várakoztam az ajtó előtt. (…) Imádom Katalin hercegnét! És nem okozott aznap csalódást!” – emlékezett vissza a színésznő, aki azóta is jóban van a hercegnével.

Ben Affleck

Ben Affleck a lehető legjobbkor utazott a családjával Angliába, ugyanis egy játszótéren éppen Charlotte hercegnővel és György herceggel kezdtek el játszani a gyerekei. „Bár elmentünk a Windsor-kastélyba, a Tower-t is megnéztük, sőt a Buckingham palota sem maradt ki, nem láttunk egy darab királyi rokont sem. Egyik nap, amikor esett, elvittem a legkisebb gyerekemet az egyik zárt játszóházba. És akkor, ahogy ott ültem hirtelen éreztem ezt a fura érzést a többi szülő felől. Körülnéztem és azt gondoltam, kicsit túl sok itt a biztonságiőr egy gyerekparkhoz képest. Én voltam az utolsó, aki észrevette, hogy a gyerekem György herceggel és Charlotte hercegnővel játszik!” – mesélte a színész 2016-ban egy interjúban.

Margot Robbie

Margot Robbie először nagyon leégette magát Harry herceg előtt, mert képes volt összekeverni Ed Sheerannel. Később szerencsére a herceg megenyhült és barátok lettek! „Ittam már egyet vagy többet. Azt hittem éppen Ed Sheerannel lógok. Azt gondoltam, Ed milyen jófej, lövök vele pár képet” – mesélte egy interjúban Margot, aki azt sem titkolta, hogy Harry erre nagyon megsértődött rá. Szerencsére sikerült tőle bocsánatot kérnie, így végül tök jó haverok lettek, azóta is buliznak együtt néha.

forrás: US Magazine

Hollywood vagy királyi család? Nekünk mindegy, mindenhonnan szállítjuk az infót:

Még több

Sztárhírek