4 dolog, amit nem tudhattál Miller Dávidról, de ő most elárulja neked

Már nemcsak a Reggeliben találkozhatsz Miller Dáviddal, hiszen október 9 óta hivatalosan is debütált az X-Faktor műsorvezetőjeként. Éppen ezért úgy döntöttük, kikérdezzük őt arról, hogyan is kezdődött a karrierje és mire számíthatunk tőle még az idei évben.

4 dolog, amit nem tudhattál Miller Dávidról, de ő most elárulja neked

Október 9-én elstartolt a tizedik X-Faktor, amiben Csobot Adél mellett plusz egy új arccal bővült a csapat, hiszen Miller Dávid lett a jubileumi évad műsorvezetője. (És nem mellesleg ő az RTL Klub tehetségkutatójának eddig legfiatalabb házigazdája.) Dávidot persze senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen számtalan magyar sorozatban felbukkant már, megnyerte az Álarcos énekes második évadját és 2020 tavasza óta a Reggeli műsorvezetője. Mi azért kifaggattuk, hogyan indult a pályája és mik a tervei a jövőben!

Miller Dávid

Miller Dávid (Fotó: RTL Klub)

Családban marad

Sokan a Pappa Pia Petijeként ismerték meg őt, pedig valójában nem ez volt az első színészi munkája. Dávid ugyanis már hétévesen kamerák elé állhatott, a Világszám! című filmben. „Persze akkor még nem sok mindent tudtam eljátszani” – mondja nevetve. „Egy tejföl-szőke kisfiút alakítottam és 10 napot forgathattam Romániában.” (Jöhet a játék, hogy felismered-e őt ennyi idősen a képkockákon!) Fun fact, hogy az édesanyja, Ullmann Mónika is szerepel Koltai Róbert alkotásában és még a nagymama is elkísérte őket, hogy vigyázhasson Dávidra. „Meglepően sok élményem van a felvételekről. Gyerekként hatalmas buli belecsöppenni egy ilyen produkcióba. Ráadásul ez volt életem első (és egyelőre sajnos még az utolsó) külföldi forgatása.”

Éjjel-nappal színész

Dávid érettségi után kilépett a komfortzónájából és az angliai London School of Dramatic Art nevű intézményben tanult színjátszást. „Korábban is volt már egy bizonyos eszköztáram, de egyes helyzetekben nem voltam elég bátor, ezért mindig azokhoz a dolgokhoz akartam visszanyúlni, amiket már tudtam.” Egyébként nem csak abban hisz, hogy időnként érdemes kilépni az ismeretlenbe, hanem a folyamatos fejlődésben is. Van egy kedvenc módszere is erre, amit a hétköznapokban, azaz bármikor gyakorolhat. „Mindig nyitott szemmel járok és figyelem mások gesztusait, illetve a viselkedéseit. Ilyen apróságokkal is fejlesztheti magát az ember, a lényeg az, hogy sose álljon meg a folyamat” – tanácsolja azoknak, akik éppen azon gondolkoznak, hogy kipróbálják magukat színészként.

Miller Dávid

Miller Dávid a Jófiúkban (Fotó: RTL Sajtóklub)

Kamera forog!

Bár most leginkább műsorvezetői szerepben találkozhatsz Dáviddal a tévében, hamarosan egy sorozatban is láthatod majd az őt az RTL-en, amin éppen most dolgozik. „Jó volt egy kicsit visszakóstolni ebbe a világba is, már régen forgattam.” De addig is, amíg erre a titokzatos új műsorra vársz, újranézheted a korábbi szerepeiben, mivel számtalan magyar szériában felbukkant már az évek során. Csak, hogy néhányat említsünk: ő volt Harcsa Viktor a 200 első randiban, Mezei Janó A Tanárban, Máté az Alvilágban és Kamenyik Pál a Jófiúkban.

Gyümölcsöző szólókarrier

Miután megnyerte az Álarcos énekes második évadát, a Banán jelmezt ugyan eldobta, de az éneklést egyáltalán nem hagyta abba. Sőt! A verseny óta két szólódala is megjelent, a „Fény” és a „Süt a nap”. „Rengeteg dallal és videoklippel jelentkezem még. Borzasztóan várom, hogy hallhassátok már őket” – árulta el Dávid és hozzátette, egy meglepetéssel is készül, amin már régóta dolgozik. „Ez egy kicsit nagyobb zenei projekt lesz.” És mivel többet egyelőre nem akart mesélni róla, nem tehetünk mást, mint hogy követjük őt Instán és várjuk a fejleményeket…

P.s. Dávidot hamarosan GERENDĀS, azaz Gerendás Dani új dalában is hallhatod majd…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

GERENDĀS (@gerendasdani) által megosztott bejegyzés

Kíváncsi vagy arra, mit meséltek még nekünk a hazai előadók?

Még több

Sztárhírek