Feltűnt ez a furcsaság Harry és Meghan Markle kislányáról?

A házaspár második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor június 4-én született meg, tehát hamarosan féléves lesz. És van valami, amiben borzasztóan különbözik az élete a bátyjáétól.

Feltűnt ez a furcsaság Harry és Meghan Markle kislányáról?

Amikor Harry herceg és Meghan Markle 2020 elején lemondtak a királyi családban betöltött hivatalos szerepükről, többek között azzal indokolták a döntésüket, hogy nyugodt életet szeretnének biztosítani a fiuknak. Bár sokan arra számítottak, hogy a házaspár Amerikában teljesen visszavonul majd a reflektorfénytől, valójában egyre aktívabban szerepelnek a médiában: szerződést kötöttek a Spotify-jal, a Netflix-szel és túlestek az első közös címlap-fotózásukon is a TIME magazinnak köszönhetően. A lista persze egyáltalán nem teljesen, hiszen Meghan közben The Bench címen kiadta a mesekönyvét (a történet a férje és a fia kapcsolatáról szól) és állítólag Harry is ezerrel dolgozik a memoárján. 

Meghan, Harry és Archie

Meghan, Harry és Archie (Fotó: Toby Melville – Pool/Getty Images)

Sőt, időről időre még Archie-t is megmutatják a nyilvánosságnak! A most kétéves kisfiú szerepelt Meghan meseolvasó videójában, amit egy jótékonysági-akció részeként készített el, gőgicsélt egy kicsit a szülei első podcastjében és még abban az exkluzív interjúban is felfedezhetted őt néhány képkocka erejéig, amit Harryék Oprah Winfreynek adtak 2021 elején. Sőt, ebben a műsorban leplezték le a második gyermekük nemét is. A kislány pár hónappal később, június 4-én született meg Santa Barbarában és a Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta a dédmamája és a nagymamája után. (A Lilibet II. Erzsébet beceneve, így szólította őt édesapja, valamint néhai férje, Fülöp herceg is.)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

savethechildren (@savethechildren) által megosztott bejegyzés

Lilibet a brit trónöröklési sorrend nyolcadik helyét foglalja el és ő II. Erzsébet tizenegyedik dédunokája. Archie kishúga a születéséből adódóan jogosult a „Lady” címre és amint nagyapja, Károly trónra lép, hercegnő válhat belőle, bár erre kevés az esély. Hogy miért emeljük ki ezeket a tényeket? Nos, azért, mert tulajdonképpen ez minden, amit Lilibetről tudni lehet. Harry és Meghan ugyanis furcsa módon egyelőre semmit sem hajlandóak elárulni a kislányukról és eddig még egyetlen képet sem láthattunk róla az interneten. Pedig a nagytesóval, Archie-val már pár nappal a születése után a fotósok elé álltak (igaz, akkor még hivatalosan a királyi családnak dolgoztak) és Archie alig négy hónaposan (ennyi idős most Lilibet is) már Afrikában is bemutatkozott a világnak

Szerinted mikor osztják meg az első fotót a lányukról?

Meghan és Harry egyébként nem túl népszerűek mostanában…

Még több

Sztárhírek