Sztárok, akik mindenkit megleptek a terhességükkel

Hiszed vagy sem, de hiába igyekeznek a lesifotósok, sok sztár akár még a gyermeke érkezését is hosszú hónapokig teljes titokban tudta tartani.

Sztárok, akik mindenkit megleptek a terhességükkel

Az A-listás hírességeket éjjel-nappal követik a lesifotósok és szó szerint minden egyes lépésüket megörökítik. Szóval jogosan feltételezed, hogy nem tudnának eltitkolni a nyilvánosság elől szinte semmit – azt főleg nem, hogy éppen babát várnak. Ennek ellenére többen is akadnak olyanok a sztárvilágban, akiknek sikerült hosszú hónapokon át kicseleznie a paparazzikat és úgy általában a sajtót is.

Van, aki csak a terhessége utolsó heteiben bukott le, míg más utólag jelentette be, hogy egyébként gyermeke született. Legutóbb például Jennifer Lawrence villantott teljesen váratlanul kismamapocakot, viszont azóta sem beszélt arról nyilvánosan, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. Jen egyébként is legalább úgy húsz lakat alatt őrzi a magánéletét és ezzel nincsen egyedül.

Összegyűjtöttünk még néhány esetet, amikor a sztárok a 007-es ügynököt, James Bondot megszégyenítő profizmussal rejtegették a hírt, hogy bővülni fog a családjuk.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Bármilyen furcsa is ezt mondani, de Justin Timberlake-nek és Jessica Bielnek tulajdonképpen jól jött a karanténhelyzet, mert így amúgy is főleg otthon töltötték az idejüket és esélyük sem volt a lebukásra. 2020 nyarán aztán a pletykalapok kiszivárogtatták, hogy megszületett a második kisfiuk, ők mégis csak 2021 elején erősítették meg a híreket. Bár túl sok részletet nem meséltek, de annyit végre elárultak, hogy a pici a Phineas nevet kapta. (Az első gyermekük, Silas Randall arcát sem mutatják meg a közösségi oldalaikon.)

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Rooney Mara és Joaquin Phoenix (Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

Kevés diszkrétebb sztárpár van a világon Rooney Maránál és Joaquin Phoenix-nél, akik még 2013-ban ismerkedtek meg a Her című közös filmjük forgatásán. A közösségi médiát egyáltalán nem használják és nyilatkozni sem nagyon szoktak a kapcsolatukról. Az eljegyzésükre is úgy derült fény 2019-ben, hogy kiszúrták a gyűrűt Rooney ujján és a persze a gyermekük érkezéséről sem beszéltek semmit. (A színésznőről készült néhány fotó, amin gyanúsan gömbölyödött a pocakja…) A kisfiuk megérkezését az a Victor Kossakovsky jelentette be 2020 szeptemberében a Zürichi Filmfesztiválon, akivel Joaquin a Gunda dokufilmen dolgozott. „Éppen most született meg a babája. Egy gyönyörű fiú, akit Rivernek hívnak.” (A pici Joaquin tragikusan elhunyt bátyja után kapta a nevét.)

Joe Jonas és Sophie Turner

Sophie Turner és Joe Jonas

Sophie Turner és Joe Jonas (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images)

Joe Jonas és Sophie Turner sem fecsegtek túl sokat arról, hogy szülői örömök elé néznek, sőt! Soha nem erősítették meg a pletykákat a színésznő terhességéről, csak akkor, amikor 2020. júliusában életet adott kislányuknak, Willának. Sophie pedig a szülés után két hónappal (!!!) mutatta meg először az Instáján a kismamapocakját. Mondanunk sem kell, Willa nem szerepel a közösségi médiában.

Leighton Meester és Adam Brody

Adam Brody és Leighton Meester

Adam Brody és Leighton Meester (Fotó: Morgan Lieberman/Getty Images)

A tinisorozatokkal befutó Leighton Meester és Adam Brody immár két gyerkőc büszke szülei, akiket ezerrel védenek a reflektorfénytől. Leighton mindkét várandósságát az utolsó utáni másodpercig titkolta és akkor bukott le, mikor már tényleg csak hetek választották el a babák érkezésétől. Kislányuk, Arlo 2015 augusztusában született meg, kisfiukról pedig alig tudni valamit. Adam 2020 szeptemberében említette meg először egy interjújában, hogy valóban bővült a családjuk.

A hollywoodi szerelmek után a sorozatokról is olvasnál kicsit?

Még több

Sztárhírek