Aggasztó hírek érkeztek Erzsébet királynő állapotáról

Miután egy éjszakát kórházban kellett töltenie és a hivatalos megjelenései is a megszokottól eltérően zajlanak, nem véletlenül aggódnak a rajongók Erzsébet királynőért. Az állapotáról most újabb hírek érkeztek.

Aggasztó hírek érkeztek Erzsébet királynő állapotáról

Bár Erzsébet királynő nem érzi magát öregnek, az utóbbi napokban sajnos elkezdett az egészségén is meglátszódni a kora. A 95 éves uralkodó egészségi állapota miatt először akkor kezdtek el aggódni a rajongók, amikor évtizedek óta először bottal jelent meg a nyilvánosság előtt a mindig erősnek mutatkozó Erzsébet. Ezután egy éjszakát kórházban töltött, az orvosok tanácsára pedig le kellett mondania több hivatalos és személyes megjelenést is, így például egy vasárnapi misét is kihagyott.

Éppen ezért a palota új protokollt vezetett be: mostantól minden eseményre a királyi család egy magas rangú tagja kíséri el Erzsébetet, aki időközben úgy tűnt, ha csak Zoomon keresztül is, de visszatért a feladataihoz. A virtuális bejelentkezés során meglehetősen jó kedélyűnek látszott és meggyőződésünk lehetett, hogy egyre jobban van, azonban a Buckingham palota bejelentése ennek ellenkezőjére utal.

A közlemény szerint őfelségének két hét pihenést javasoltak az orvosok, mi alatt virtuálisan ugyan elláthatja a kötelességeit, hivatalos látogatásokon nem vehet részt. Minket kifejezetten nem nyugtat meg a tény, hogy Erzsébet királynőnek továbbra is óvatosnak kell lennie, mert az azt jelenti, hogy egyelőre nem gyógyult fel a rejtélyes betegségéből. Reméljük, ez azonban hamar meg fog változni.

Forrás: Page Six

Mi a helyzet a királyi család többi tagjával?

Még több

Sztárhírek