Ez lehet az igazi oka Gigi Hadid és Zayn Malik szakításának

Tegnap mindenkit sokkolt a hírt, hogy Zayn Malik és Gigi Hadid hat év után szakítottak, most pedig kiderült, hogy talán nem is az áll a háttérben, mint amit eddig hittünk.

Ez lehet az igazi oka Gigi Hadid és Zayn Malik szakításának

Hidegzuhanyként ért minket tegnap Zayn Malik és Gigi Hadid szakításának híre. A páros hat éven át tartó viharos kapcsolata úgy tűnik, most végleg véget ért, a kezdeti infók szerint mégpedig azért, mert Gigi édesanyja, Yolanda Hadid rendőrségi feljelentést akart tenni, mondván, az énekes megütötte őt.

Zayn a vádakat tagadta, azt viszont Twitterre kiírta, hogy olyan családot szeretne maga köré, ami nem a nyilvánosság előtt éli az életét. Ez az üzenet lehet arra a válasz, hogy mi is áll valójában a sztárpár szakításának. Annyi úgy tűnik, már biztosan igaz, hogy Zayn és Yolanda összeveszett, de ez nem (csak) mostanában történt. Zayn ugyanis mérhetetlenül felháborodott, mikor Gigi anyja megszellőztette a sajtónak, hogy a lánya várandós, miután a pár még bőven várni szeretett volna a hír bejelentésével. 

„Gigi és Zayn akkor akarták közzétenni a hírt, miután a kislányuk megszületett.

A karantén ugyanis tökéletes alkalom lett volna arra, hogy megkapják azt a privátszférát, amit amúgy nem tudnának megteremteni. Nagyon örültek, hogy titokban tudták tartani, hogy babát várnak és mindkettőjüket rosszul érintette, mikor mégis kiderült a dolog.

Zayn egy nagyon, nagyon privát személy, és a kapcsolatuk során Gigi is sokkal zárkózottabbá vált” – magyarázta egy forrás a Sun magazinnak.

De ezek szerint úgy tűnik, míg Gigi a konfliktuson túl tudott lendülni (hiszen később már saját maga posztolt a terhes pocakjáról), addig Zayn nem, ami csak nyilván tovább növelte a vitás helyzetek számát…

Ne maradj le a legfrissebb hírekről:

Még több

Sztárhírek