Ezek a sztárok csúnyán elbukták életük szerepét

Ha az alábbi extra híres filmszerepeket más színészeknek adják, egészen más élményt kaptál volna a moziban! El tudod egyáltalán képzelni?

Ezek a sztárok csúnyán elbukták életük szerepét

Nagyon sok olyan film van, amit mindenki úgy emleget, mint kultikus film, az ilyen alkotásokat pedig el sem tudjuk képzelni a megszokott színészek nélkül. Pedig alakulhatott volna nagyon másképp is a dolog! Íme, néhány egészen döbbenetes példa!

Jake Gyllenhaal lehetett volna Frodo

Jake kiváló színész, valamiért azonban nem jött át neki, mennyire fontos Frodo és a gyűrű kapcsolata, ezért nem igazán tudott mit kezdeni a rendezői utasításokkal a meghallgatáson. Egy tévéműsorban elárulta, konkrétan az volt a feladat, hogy mutassa meg, milyen az, amikor Frodo életében először látja a gyűrűt. Semennyire sem tudta beleélni magát, katasztrófa lett a dologból!

via GIPHY

Timothée Chalamet Pókember szerepében

Megvolt rá az esély, hogy az új Pókemberben ne Tom Holland, hanem Timothée legyen a főszereplő, ő azonban eléggé elbaltázta.

“Kétszer olvastam el a szövegemet, izzadtan és totális pánikban léptem le. Felhívtam az ügynökömet, és mondtam neki, hogy sokat gondolkoztam ezen és vissza kellene mennem, bekopogni és felolvasni megint” – mesélte nevetve egy interjúban, majd hozzátette, ügynöke azt tanácsolta, ne tegye ezt és nem is kapta meg a szerepet.

via GIPHY

Tom Hiddleston annyit bulizott, hogy bukta Will Turnert

Tom Hiddleston egy interjúban beismerte, eredetileg meghívták a Karib-tenger kalózai castingjára, szívesen neki adták volna Will Turner szerepét. Ő azonban a meghallgatás előestéjén berúgott a barátaival, akikkel egy sikeres záróvizsgát ünnepeltek. Emiatt egyetlen sort sem tanult meg, így végül Orlando Bloom kapta a szerepet.

via GIPHY

Elizabeth Olsen akarta Daenerys szerepét

Ma már elképzelhetetlen, hogy bárki mást nézzünk Emilia Clarke helyett a Trónok harca Daenerys királynőjének szerepében, de annak idején bizony Elizabeth Olsen is megpróbálta megkaparintani a szerepet. A rendezőasszisztensnek adta elő azt a jelenetet, amiben Dany kijön a tűzből és beszédet tart. Olyan rosszul sikerült, hogy vissza se hívták utána…

via GIPHY

Eddie Redmayne nem tudta úgy venni a levegőt, mint Darth Veder

“Nagyon vicces pillanat volt. Nina Gold hallgatott meg, akinek sokat köszönhetek, mert más filmekbe beválogatott. Szóval ott ült, én pedig próbáltam újra és újra különböző verziókban előadni Darth Veder légzését. Legalább tízszer próbáltam meg, erre mondta, hogy van még más? Mondtam, hogy nincs!” – emlékezett vissza Eddie arra a meghallgatásra, amin nem sikerült elnyernie Kylo Ren szerepét a Star Wars legújabb trilógiájában.

via GIPHY

A nevem Cavill, Henry Cavill

Nagyon durva belegondolni, de Daniel Craig helyett simán lehetett volna Henry Cavill az új James Bond. A színész azonban nem igazán készült fel erre a szerepre, főleg, ami a testét illeti. A rendező ugyanis azért utasította el, mert egy kicsit túl husisnak találta. „Valószínűleg jobban is felkészülhettem volna. Emlékszem, hogy a rendező, Martin Campbell azt mondta, egy kicsit husinak tűnök. Nem tudtam, hogyan eddzek, diétázzak. Örülök, hogy Martin mondott valamit, mert jól reagáltam az igazságra. Segített, hogy jobb legyek!” – mesélte Henry egy interjúban a meghallgatásról. Most viszont, hogy véget ért a Craig-éra, Henry talán kaphat egy újabb esélyt.

via GIPHY

Forrás: buzzfeed.com

Még mindig nem untad meg a Hollywoodot?

Még több

Sztárhírek