A legdrágább színésznők Hollywoodban

A következő 10 színésznő jelenleg a legfelkapottabb és legjobban kereső a szakmában!

A legdrágább színésznők Hollywoodban

A legtöbb hollywoodi színésznek és színésznőnek egyébként sem lehet oka panaszra már ha fizetésről van szó – a következő 10 sztár azonban még az átlagnál is jóval több pénzt tehet zsebre egy-egy munkáért.

Lássuk, kik azok a színésznők, akik jelenleg a legtöbbet érnek!

Scarlett Johansson – 56 millió dollár

Scarlett 2018-ben lett Hollywood legjobban fizetett színésznője, és azóta is sikeresen meg tudta tartani ezt a pozícióját. Ez pedig annyira nem is meglepő, hiszen az egyéb munkái mellett az elmúlt három évben négy Marvel-moziban is szerepelt.

Sofia Vergara – 43 millió dollár

Sofia nevét a Modern család című sorozatnak köszönhetően ismerte meg az egész világ, és többek között ez volt az a műsor is, ami a legdrágább színésznők listájára juttatta. Az utolsó évadban epizódonként fél millió dollárt vihetett haza! A sorozat befejezése után pedig rögtön felkérték az Americas’s Got Talent showműsor egyik zsűrijének, ahol évadonként 10 millió dollárt keresett.

Angelina Jolie – 35,5 millió dollár

Bár az utóbbi években főleg humanitárius munkája miatt beszéltek róla, Angelina végre visszatért egy nem is akármilyen filmmel – az új Marvel-moziban, az Örökkévalókban játssza el Thena szerepét. Ez pedig mint tudjuk, már önmagában is garancia a sikerre, na meg a magas fizetésre.

Gal Gadot – 31,5 millió dollár

A Wonder Woman 1984 után Gal egy újabb nagy költségvetésű filmhez adta a nevét, ő játssza a Netflixen hamarosan debütáló Red Notice című filmben az egyik főszerepet.  Ez utóbbi szerepért az információk szerint 20 millió dollárt zsebelt be.

Melissa McCarthy – 25 millió dollár

Melissa az utóbbi időben, kettő, a férje által rendezett steaming filmben is szerepelt – az egyikben az HBO Max-on, a másikban pedig a Netflixen látható –, mellette pedig az NBC Little Big Shots című műsorát vezeti. A kis hableány hamarosan moziba kerülő élőszereplős változatában pedig ő játszotta el a tengeri boszorkányt, Ursulát.

Meryl Streep – 24 millió dollár

Meryl sem unatkozott az elmúlt években, a Kisasszonyok című film után szerepelt a Szabad szavak és a The Prom – A végzős bál című filmekben, és mindegyik munkájáért jó magas összeget vihetett haza.

Emily Blunt – 22,5 millió dollár

Emily hatalmas kaszált már a Hang nélkül című film első részével is, majd a második rész a járványidőszak ellenére is rekordot döntött. Ezek után természetes, hogy a színésznő nyolc számjegyű fizetéseket kapott mindkét szerepért.

 Nicole Kidman – 22 millió dollár

A Nicole és Hugh Grant főszereplésével készült minisorozat, a Tudhattad volna az HBO egyik legsikeresebb műsora lett, aminek epizódjaiért a színésznő több mint 1 millió dollárt vihetett haza. Utána pedig csatlakozott Meryl Streephez a The Prom – A végzős bál című filmben, ez pedig ismét csak dobott egy jó nagyot a bevételén.

Ellen Pompeo – 19 millió dollár

A Grace klinika legutóbbi évadában epizódonként 550 ezer dollárt vihetett haza, ráadásul Ellen szindikációs jogokat is szerzett a sorozathoz, ami azt jelenti, hogy évente néhány milliót még le tud csippenteni a produkció nyereségéből.

Elisabeth Moss – 16 millió dollár

A Hulu epizódonként 1 millió dollárt fizetett Elisabeth-nek A szolgálólány meséje című sorozatért, de tavaly szerepelt még A láthatatlan ember című filmben is, ami szintén jól hozott neki a konyhára.

Nézz bele a többi hollywoodi sztár pénztárcájába is:

Még több

Sztárhírek