Tóth Gabinak elege lett

Tóth Gabi a Facebook oldalán akadt ki, mert most lett elege a gyűlöletkampányból, amit úgy érzi, ellene folytatnak.

Tóth Gabinak elege lett

Tóth Gabit elég sok támadás érte az utóbbi időben, amit nem egyszerű feladat kezelni. Főleg, hogy ha megpróbál elébe menni egy-egy róla szóló álhírnek, de mégsem jár sikerrel. Ahogy azt a Bors észrevette, az történt ugyanis, hogy Gabi teljesen felháborodott – jogosan – egy újságíróval folytatott beszélgetés után: az illető ugyanis az énekesnőt megkerülve próbált infót kiszedni Gabiról, aki mikor közölte, hogy szívesen ad igaz válaszokat a kérdéseire, az újságírót ez nem érdekelte.

„Azt éreztem ő már eldöntötte mi a valóság. Rólam és nélkülem. Az, hogy mi az igazság, láthatóan a legkevésbé sem érdekelte. És mindezt lekezelő, sértő módon a tudomásomra is hozta” – írta Gabi a Facebookon.

Elmondta: úgy érzi, egy komplett gyűlöletkampány folyik ellene, de hozzátette, hogy ebből most lett elege. „Azok után, amit átéltem az elmúlt néhány hónapban, megfogadtam, hogy nem fogom hagyni magam. Minden erőmmel azon leszek, hogy elmondjam nektek, mindenkinek, hogy milyen aljas eszközökhöz nyúlnak azért, hogy hiteltelenítsék azokat, akik nem értenek egyet az ő nézeteikkel” –  olvasható a bejegyzésben, amit teljes terjedelmében itt olvashatsz el:

Fusd át a nap eseményeit:

Még több

Sztárhírek