Vajna Timi melltartóban pózol új fotóján

Ha szexizésről van szó, Vajna Timit nem kell félteni. Ezt most a legújabb posztjában is bebizonyította.

Vajna Timi melltartóban pózol új fotóján

Vajna Timi mostanában nem igazán volt aktív az Instagramján – már ami nem a sztorijait illeti. Oda ugyanis rendszeresen posztol egy csomó szexi képet vagy épp itt enged betekintést a mindennapjaiba. A feedjével viszont más a helyzet, oda az októberi partiszelfije óta nem osztott meg semmit. Egészen mostanáig.

Timi egy türkös fotót tett közzé, amiben egy elképesztően dögös szettben pózol: apró miniszoknyában, melltartóban és egy blézerben, amit egy trédig érő csizmával párosított. A ruhákat Tom Ford tervezte (legalábbis erre enged következtetni az, hogy a sztár bejelölte a tervezőt a posztban), amik egytől egyig feketék, a szett így egyszerre ad elegáns és extra szexi hangulatot. 

A képet egyébként Timi nem most készítette, hanem – a képaláírás szerint –  néhány héttel ezelőtt, amikor Magyarországon járt, hogy meglátogassa a családját és megünnepeljék a születésnapját. A Tom Ford-zakót egyébként már korábban is megvillantotta, amikor a tesója, Lilla lőtt róla pár divatfotót még október közepén.

Kerülj képbe a magyar sztárokkal:

Még több

Sztárhírek