Gyomorforgató dologgal vádolják Angelina Jolie-t

Nem mindenkinek tetszik maradéktalanul, hogy Angelina Jolie ekkora elánnal szerepelteti a gyerekeit a nyilvánosság előtt. Különösen Brad Pitt barátainak nem.

Gyomorforgató dologgal vádolják Angelina Jolie-t

Október közepén mutatták be Angelina Jolie új moziját, az Örökkévalókat, a premieren pedig gyerekei is vele együtt pózoltak a vörös szőnyegen. Sőt, hogy igazán szívmelengető és stílusos legyen a csapat, Angelina tini lányai a színésznő legendás ruhakölteményeiben léptek az újságírók hada elé. A legtöbb ember kevés ennél felemelőbb dolgot tud elképzelni a vörös szőnyegen – de nem Brad Pitt barátai, akik szerint Angelina arcátlanul használja fel a gyerekeket a nyilvánosság előtt. 

„Angelina használja a gyerekeket”

– nyilatkozta a The Postnak egy Bradhez közelálló forrás. „Nehéz megérteni, hogy mindez vajon hogyan szolgálja a gyerekek érdekeit. Brad sosem szerepelteti a gyerekeket a nyilvánosság előtt, és beszélni is ritkán beszél róluk.” – sérelmezte a színész ismerőse, egy Angelinát pártoló forrás viszont így nyilatkozott az ügyről:

„A gyerekek nagyon független gondolkodásúak, ami nem olyan meglepő, ismerve Brad és Angelina karaktereit. Nem csinálnak olyasmit, amit nem akarnak.”

– utalt ezzel az illető a vörös szőnyeges szereplésre. 

Ami pedig a színésznőt illeti, nem az a típus, aki azzal kérkedne, mennyire jó anya, a People magazinnak például így nyilatkozott az anyaságról: „Nem vagyok tökéletes szülő. Elég kemény vagyok magammal, és gyakran kérdőjelezem meg, jól tettem vagy mondtam-e bizonyos dolgokat.” Brad Pitt elég limitáltan gyakorolhatja apai szerepét, még annak ellenére is, hogy több hónapos pereskedés után úgy ítélte meg a bíróság, neki is joga van a gyerekek felügyeletéhez. Ám az ítéletet hozó bírót nem sokkal ezután kizárták az ügyből részlehajlás vádja miatt, döntését pedig hatályon kívül helyezték, az ügy tehát ott tart, ahol hónapokkal ezelőtt: a színészt ismét megfosztották a jogtól, hogy láthassa gyerekeit. 

Fusd át a hétvége sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek