Tényleg akkora hibát követett volna el Katalin hercegné és Vilmos herceg?

Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyerekek múlt héten szöktek meg egy kis családi utazásra, ez azonban sokak szemét zavarja.

Tényleg akkora hibát követett volna el Katalin hercegné és Vilmos herceg?

Múlt héten lencsevégre kapták Katalin hercegnét és családját, amint a Heathrow reptéren várják a gépet, és tekintve, hogy mindannyian lenge, nyári öltözetet viseltek, logikus, hogy a szupertitkos úti cél egy tengerparti város. Ami elsőre elég ártatlannak tűnik, hiszen ki az, aki, ha teheti, ne pattanna meg a hűvös ősz elől? A királyi család esetében ez azonban komplikáltabb kérdés, ahogy arra Daniela Elser Royal szakértő rá is mutatott. Ő ugyanis azt gondolja, nagyon problémás döntés részükről, hogy az őszi szünetet pont a tengerentúlon töltik.

„Úgy tűnik, a britek egységesen érzik úgy, hogy megtámadhatatlan joguk van az éves tengerparti pihenéshez. A cambridge-i kiruccanás időpontja azonban problémás.” – magyarázza a szakember, legfőbb érve pedig az éghajlatváltozás. És ez az utazás már csak azért is problémás és váratlan, mert nemrég adták át az Öko Oscarként is emlegetett Earthshot Prize díjat, a pár kezdeményezése pedig pont azokat jutalmazta, akik hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Ráadásul az Egyesült Királyság ad otthont a COP26 klímakonferenciának is, amin Katalin hercegné és Vilmos herceg is jelen lesznek majd, így Elser pláne hatalmas öngólnak tekinti a pár részéről, hogy egy ilyen zöld esemény ideje alatt repülik át a fél világot.

Forrás: express.co.uk

Fusd át a hétvége legizgalmasabb sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek