Meghan Markle nem adja fel, mindenáron segíteni akar

Bár Meghan Markle már nem aktív tagja az angol királyi családnak, alapítványán keresztül úgy segít, ahogy tud. Most például egy kedves gesztussal állt egy nagyon fontos ügy mögé.

Meghan Markle nem adja fel, mindenáron segíteni akar

A 40. születésnapján ajándék helyett felkért 40 befolyásos nőt, hogy szánjanak az életükből 40 percet olyan nőkre, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra, nemrég nyílt levélben szólalt fel a fizetett szabadságok szükségessége mellett, most pedig Meghan Markle 25 dolláros kávéutalványokkal támogatja a PL+US nevű nonprofit cég alkalmazottjait, akik azon dolgoznak, hogy 2022-ig mindenkinek joga legyen a fizetett családi- és betegszabadságokhoz. A Starbucks utalványokat a Harry herceggel közös nonprofit szervezetükön, a Archewellen keresztül biztosították, amit a PL+US kommunikációs igazgatója, Neil Sroka a Twitteren köszönt meg. 

Sussex hercegnője, más néven Meghan Markle mindenkinek vett néhány csésze kávét a PL+US-ben, amíg mi túlórázunk a #SavePaidLeave-ért harcolva. Hihetetlenül fantasztikus és hasznos. Nagyon megtisztelő, hogy velünk harcol ezért az ügyért.” – fogalmazott Sroka. 

Meghan Markle – ahogy arról korábban nyílt levelében is fogalmazott – szívügyének tekinti, hogy a koronavírus és a család miatt a munkaerőpiacról kieső nőknek ne kelljen választaniuk a fizetéssel járó munka és a család között, tekintve, hogy: 

mindkettő feláldozásának nagy ára van.

Még több sztárhír:

Még több

Sztárhírek