Titokzatos körülmények között haltak meg ezek a sztárok

Hiába élték az életüket a reflektorfényben, a haláluk körülményeit máig rejtélyek övezik…

Titokzatos körülmények között haltak meg ezek a sztárok

Ha egy világhírű sztár tragikus hirtelenséggel meghal, szinte biztos, hogy azonnal beindul az összeesküvés-elméletek gyártása. A következő hírességek esetében is hasonló történt, azzal a lényeges különbséggel, hogy az ő haláluk kapcsán tényleg rengeteg az olyan hiányzó részlet, amikre a mai napig nem kaptunk válaszokat…

Brittany Murphy

Brittany Murhpy halála volt az egyik legrejtélyesebb eset az elmúlt években, és ami a legijesztőbb, hogy a tragédiára valójában máig nem kaptunk magyarázatot. Brittany mindössze 32 éves volt, amikor 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az orvosok először azt mondták, hogy a halála természetes okokból következett be, majd ezt az állításukat visszavonták, és a frissített halottkémi jelentésben már vérszegénységre hivatkoztak, valamint arra, hogy a szervezetében vényköteles gyógyszerek voltak és még tüdőgyulladástól is szenvedett. Valljuk be, mindez továbbra is nagyon furcsa, már csak azért is, mert egy híres hollywoodi sztárról volt szó, aki a vérszegénységét vagy a tüdőgyulladást könnyedén tudta volna kezeltetni a legjobb orvosokkal. Ám, az újabb fordulat csak ezután következett be. Brittany férje, mindössze hat hónappal a színésznő halála után kísértetiesen hasonló körülmények között ugyancsak elhunyt. Nála is súlyos vérszegénységet és tüdőgyulladást állapítottak meg…

Brittany Murphy

Fotó: Getty Images / D. Kambouris

Marilyn Monroe

A világ egyik legismertebb szexszimbóluma, Marylin Monroe 1962-ben, 36 évesen vesztette életét tragikus hirtelenséggel. A halálát hivatalosan öngyilkosságnak nyilvánították, mondva, hogy Marilyn túladagolta magát, de a rajongók a mai napig azt gondolják, hogy a színésznő valójában bűntény áldozata lett. Egyes feltételezések szerint a maffia végezhetett vele, amiért John F. Kennedyvel és testvérével, Roberttel is viszonya volt. De hogy az ügy még rejtélyesebb legyen, olyanok is vannak, akik szerint a világ legismertebb nője még mindig életben van. Monroe életrajzírója, John Alexander Baker állítja, hogy a színésznőt húsz évvel a halála után Kanadában látták feltűnni.

Marilyn Monroe

Fotó: Getty Images / Bettmann

Tupac Shakur

A rapper Tupac Shakur mindössze 25 éves volt, amikor 1996. szeptember 7-én a Las Vegas Boulevardon, az autójában ülve egy piros lámpánál lelőtték. Összesen négyszer találták el, kórházba szállítva két műtéten is átesett, ám az életét nem tudták megmenteni. A lövöldözéshez elsőként kiérkező rendőrjárőr, Chris Carroll később azt mondta egy interjúban, hogy a haldokló Tupac nem árulta el, hogy ki lőtt rá. Amikor Caroll megkérdezte a rappert, hogy „mi történt, ki lőtte le?” Tupac csak annyit válaszolt, „Fuck you”. Sokan úgy gondolták (és gondolják a mai napig is), hogy Tupac haláláért az egyik rivális rapper, Notorious B.I.G. és bandája volt a felelős, de erre a mai napig nincs bizonyíték. De hogy még rejtélyesebb legyen az ügy, Notorious B.I.G-t néhány hónappal Tupac halála után hasonló módon meggyilkolták.

Tupac

Fotó: Getty Images / Ron Galella

Natalie Wood

A kétszeres Golden Globe-díjas Natalie Wood színésznő holttestét 1981. november 29-én találták meg a Csendes-óceánban, miután férjével, Robert Wagnerrel és jó barátjukkal, Christopher Walkennel egy hajókirándulásra indultak a Catalina-szigetre. Bár a halál okaként fulladást állapítottak meg, sokan máig gyilkosságra gyanakszanak. Egy szemtanú például arról számolt be, hogy tragédia éjszakáján a hajó közelében segélykiáltásokat lehetett hallan, közbelépni azonban nem tudtak, mert viszonylag hamar elhallgatott a bajba jutott, így nem találtak rá. A hajó kapitánya pedig azt vallotta, hogy Natalie eltűnése előtt hallotta, ahogy a férjével szóváltásba keveredett. A színésznő boncolási jegyzőkönyve szerint a testén zúzódásokat találtak, a bal arcán pedig egy vágás nyoma is volt. A férjét, Robert Wagnert sosem gyanúsították meg hivatalosan gyilkossággal.

Natalie Wood

Fotó: Getty Images / Silver Screen Collection

David Carradine

A Kill Bill sztárját 2009. június 4-én egy bangkoki hotelszoba fürdőjében találták holtan. Mivel a nyaka körül kötél volt, először öngyilkosságként könyvelték el a halálesetet, ám a bangkoki rendőrség beszámolója szerint több furcsa körülmény is fennállt a színész halála körül. Gyanús volt például, hogy David holttestére ülő helyzetben bukkant rá egy szobalány, aki azt mesélte, hogy a férfi nyakán lévő kötél végét egy szekrényhez kötötték. Később, a nyomozásból kiderült, hogy nemcsak a nyaka és a végtagjai voltak megkötözve, hanem a nemi szerve is, így azt sem zárható ki, hogy fulladásos szexjáték vetett véget a színészlegenda életének. 

David Carradine

Fotó: Getty Images / Fred Duval

Mert Hollywood csupa titok:

Még több

Sztárhírek