Fluor Tomi lett a legjobb nyomozó, de még ő sem találta el, ki az Álarcos énekes Kaméleonja

Véget ért az Álarcos énekes és végre kiderült, kit rejt a Kaméleon, a Víziló és a Cápa jelmezei, plusz az is, hogy vajon melyik zsűritag érdemelte ki a legjobb nyomozó címét.

Fluor Tomi lett a legjobb nyomozó, de még ő sem találta el, ki az Álarcos énekes Kaméleonja

Tegnap este véget ért az Álarcos énekes harmadik évada, így végre nemcsak azt tudhattuk meg, ki nyerte a versenyt, hanem azt is: kiket rejtettek a maszkok. Sőt, Istenes Bence még a legjobb nyomozó címét is kiosztotta! Valószínűleg nem lesz nagy meglepetés, ha eláruljuk, hogy ez utóbbi Fluor Tomi lett, akinek a legtöbb telitalálata volt az évadban.

Ennek ellenére a győztes Kaméleont nem ő, hanem Szandi és Szabó Zsófi leplezték le sikeresen – mert míg Fluor Gáspár Lacira, Nagy Ervin pedig Vastag Csabára tippelt, a lányok megfejtették, hogy a maszk mögött nem más rejtőzik, mint Vastag Tamás

„Nem vagyok egy nyertes típus, először csak az volt a cél, hogy ne lepleződjek le elsőként. Amikor a finisben voltunk, és karnyújtásnyira volt a győzelem, már szerettem volna, ha én győzök. Örülök, hogy a Nyomozók csak a végén kezdtek rám tippelni, és bár nem vagyok táncos lábú, olyan jól sikerültek a koreográfiák, hogy azt hitték, táncművész vagyok” – mesélte az énekes a Blikknek a győzelme után.

Ehhez képest a második helyezettben mind a négy detektív teljesen biztos volt: ő volt Cserpes Laura, aki a Víziló jelmezében versenyzett. A bronzérmet pedig, mint ahogy az az első párbajt követően kiderült, a Cápa vitte haza. Az ő kilétében sem volt teljesen egybehangzó az eredmény, Szabó Zsófi ugyanis Nagy Sándorra gondolt. Nem lett igaza: az álarc Szabó Kimmel Tamást rejtette.

Ha mindent IS tudni szeretnél a magyar kedvenceidről:

Még több

Sztárhírek