Erzsébet királynő először jelent meg nyilvánosság előtt, mióta kórházba került

Erzsébet királynő végre hivatalosan is jobban érzi magát: lefotózták, miközben visszatért az egyik kedvenc elfoglaltságához.

Erzsébet királynő először jelent meg nyilvánosság előtt, mióta kórházba került

Miután Erzsébet királynő nemrégiben kórházba került, majd kénytelen volt az egészségi állapota miatt lemondani egy adag eseményt (nem tudott részt venni sem hivatalos rendezvényen, de még templomba sem ment el), végül pedig az orvosok is azt tanácsolták, hogy ne erőltesse meg magát és pihenjen legalább két hetet, most visszatért a nyilvánosság elé. Igaz, nem úgy, hogy ellátogatott volna valahova – vezetés közben fotózták le.

A királynő a windsori birtokán ült a Jaguarja volánja mögé és az a szuper hírünk van, hogy láthatóan teljesen jól érzi már magát: kendőben és napszemüvegben kocsikázgatott totál egyedül. (Ide kattintva megnézheted a lesifotókat őfelségéről.) És bár tudjuk, hogy te is aggódtál Erzsébetért, sajnos a palota még mindig nem árulta el, mi állt a háttérben. Azt azonban hangsúlyozták, hogy nem koronavírus, a Page Six tippje pedig az, hogy a sok stressz ütközött ki  ekképpen az uralkodón.

A képek egyébként igazolják azt, amit a brit miniszterelnök nyilatkozott a királynő állapotáról, miszerint „remek formában van”. „Csak követnie kell az orvosok tanácsát és pihennie kell egy kicsit, szerintem most ez a legfontosabb” – tette még hozzá Boris Johnson.

Forrás: Page Six

Képben vagy a hosszú hétvégén történtekkel?

Még több

Sztárhírek