Nem sokon múlt, hogy véget érjen Hailey és Justin Bieber házassága

Hailey Bieber majdnem elhagyta Justint, de nyomós oka volt, amiért végül mégsem vált el tőle.

Nem sokon múlt, hogy véget érjen Hailey és Justin Bieber házassága

Justin Bieber az elején majdnem tönkre tette a házasságukat és nem sokon múlt, hogy Hailey Bieberből gyorsabban legyen ismét Baldwin, mint amilyen sebességgel összekötötték az életüket. A sztárpár az In Good Faith with Chelsea & Judah Smith nevű podcastben meséltek az időszakról olyan őszintén, ami Hollywoodban egészen ritka. Az interjúból pedig kiderült, hogy a házasságuk válságának oka Justin küzdelme volt a mentális egészségével, amit Hailey számára is nagyon nehéznek bizonyult.

„Emlékszem, hogy többször is sírva hívtam fel az anyukámat, azzal, hogy nem tudom ezt tovább csinálni. Azt mondtam neki, hogy nem fogom kibírni ezt az állapotot örökké. Emlékszem, nagyon nyugodt volt a vonal másik végén és azt mondta: »El fog múlni, minden rendben lesz, Justin egészséges lesz, mi pedig itt vagyunk és támogatunk téged«” – mesélte Hailey.

Hozzátette, hogy bármennyire is rossz volt a helyzet és bármennyire is kétségbe volt esve, valójában soha nem tudta volna rávenni magát, hogy kisétáljon ebből a kapcsolatból: „El sem tudom képzelni, milyen lehet elhagyni valakit élete legrosszabb időszakában. Én nem ilyen ember vagyok.” Justin pedig elmondta, hogy rájött, hogy meg kell gyógyulnia az egészséges kapcsolat érdekében, így egy ponton túl elkezdett keményen dolgozni a problémáin és azon, hogy jobban legyen, ami nyilvánvalóan sikerült, hiszen a házasságuk jobb, mint valaha.

Forrás: Us Weekly

Tőlünk azonnal megtudhatod a legújabb infókat:

Még több

Sztárhírek