Így élnek Jennifer Garner és Ben Affleck kamasz gyerekei

Hollywood egykori álomházassága 2015-ben ugyan véget ért, de Jen és Ben három gyermekük kedvéért azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Ráadásul erre nagyon jó okuk van!

Így élnek Jennifer Garner és Ben Affleck kamasz gyerekei

Ben Affleck és Jennifer Garner éppen tíz évvel az esküvőjük után, azaz 2015 júniusában jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Ám annak ellenére, hogy jogilag már elváltak az útjaik, két lányuk, Violet, Seraphina és fiuk, Samuel örökre összekötik őket. Az egykori sztárpár tagjai a gyermekek érdekében természetesen minden nézeteltérésüket félretették és példaértékű, milyen jó viszonyt ápolnak szülőkként.

Az Affleck-család

Az Affleck-család 2013-ban (Fotó: JB Lacroix/Getty Images)

„Ha gyereket vállalsz valakivel, az életre szóló kapocs lesz köztetek. Én pedig nagyon szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy ő a gyermekeim anyja” – nyilatkozta Ben volt feleségéről 2020-ban. Hálás vagyok neki és tisztelem őt. A házasságunk nem működött, ez nehéz dolog. De mindketten hisszük, hogy a gyerekeknek látnia kell, mennyire tisztelik egymást a szüleik és milyen jól kijönnek egymással – mindegy, hogy együtt vannak-e, vagy sem. Fontos számomra, hogy tudják, hogy törődöm Jennel és ő is velem…” – jelentette ki az Oscar-díjas színész. (Fun fact: Jennifer olyannyira támogatja exét, hogy még évekkel a válásuk után is segített Bennek talpra állni az alkoholfüggőségéből.)

Most pedig, hogy tisztáztuk a kapcsolati státuszukat, bemutatjuk neked egy kicsit alaposabban a legfiatalabb Affleckeket is!

Jennifer Garner

Jennifer a gyerekekkel 2018 nyarán (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

Violet Anne Affleck

Jen és Ben legidősebb gyermeke, Violet 2005. december elsején született. Míg első nevét a dédnagymamája után kapta, addig a középsőn az édesanyjával osztozik. Édesapja egy interjújában elárulta, hogy Violetnek nagyon jó a humorérzéke és folyton ugratja őt. Azt ugyan nem tudjuk, hogy kitől örökölte a 16 éves lány a vicces természetét, de az tuti, hogy egyébként az anyukájára ütött, olyan, mintha egy mini Jen lenne. Állítólag a korához képest brutál érett és ha a kistesóiról van szó, azonnal védelmező-üzemmódba kapcsol. Főzni is nagyon szeret, csakúgy, mint az anyukája!

Seraphina Rose Elizabeth Affleck

A második kislányuk négy évvel később, 2009. január 6-án jött világra. A bennfentesek szerint borzasztóan közel áll az öccséhez, Samhez: ez lehet az oka annak, hogy a 12 éves Seraphina szabadidejében szeret focizni. De az apjával is jó a kapcsolata, az anyjához pedig gyakran betársul egy kis manikűr-pedikűrre iskola után.

Samuel Garner Affleck

2012. februárjában tovább bővült a családjuk, hiszen ekkor érkezett meg kisfiuk, Samuel. A kissrác még egyéves kora előtt feltűnt a filmvásznon, mivel megjelent az apja által rendezett Argo-akció című filmben. A most 9 éves Sam az úszás mellett baseballozik is, amivel az édesapja egyik legnagyobb álmát valóra váltotta. Ben ugyanis hatalmas Boston Red Sox-rajongó, szóval borzasztóan örült, hogy a fia belevágott ebbe a sportba. 

Ben azt mondja, legkisebb gyermekük tudja, mivel foglalkoznak a szülei, de ő inkább a Star Wars-filmekért rajong. És mivel Ben együtt dolgozott Adam Driverrel (azaz Kylo Ren megformálójával) Az utolsó párbajon, aláírathatott vele pár Csillagok háborúja játékot Sam 8. születésnapjára. Sőt, Adam egy személyre szóló videóüzenetet is küldött ajándékba! „Hőssé tett a gyermekem szemében és ezt soha, de soha nem felejtem el neki” – nyilatkozta kollégájáról Ben.

Forrás:  Closer Weekly, PureWow, In Touch Weekly

Ásd bele magad még jobban a sztárvilág híreibe:

Még több

Sztárhírek