Már most a toplisták élét vezeti az X-Faktor versenyzőjének új dala

Még csak az előválogatón jutott tovább Kocsis Paulina, de új dala máris a toplisták élén áll.

Már most a toplisták élét vezeti az X-Faktor versenyzőjének új dala

Kocsis Paulina már most az egyik legígéretesebb versenyzője az idei X-Faktornak: a 22 éves lány a verseny harmadik előválogatóján saját dallal mutatkozott be, ami már most elképesztően sikeres lett. Nem elég, hogy Paulina tovább jutott, de még el sem kezdődött a mentortábor, de az Ajándék című számát máris kiadták, sőt: lyric videóklip is készült hozzá.

A dal a Youtube-on a második legfelkapottabb zene a maga több, mint 800 ezres megtekintésével és majdnem 40 ezer lájkjával. 

Az egyszerűen csak Paulina művésznévvel közzétett dal pedig ugyan csak néhány napja jelent meg (és hangsúlyozzuk: a lány még csak az előválogatóba robbant be – de oda mondjuk nagyon), ám egészen előkelő helyeken indított a streaming toplistákon. A Spotify Top 50-jén a 16. helyen, az Apple Musicon viszont még ennél is előrébb találhatod meg az Ajándékot: a magyar Top 100-on az 5., míg a budapesti Top 25-ös listán már a (kapaszkodj meg) a második helyen van, itt egyedül Ed Sheeran előzte be Paulinát. Érdemes tehát megjegyezned a lány nevét, mert hihetetlenül tehetséges!

Nem engedjük, hogy kimaradj a napi hírkörforgásból:

Még több

Sztárhírek