A következő sztárok konkrétan semmit sem hagynak a gyerekeikre

Szerinted mennyit örökölnek majd Daniel Craig, Gordon Ramsay vagy George Lucas gyerekei? Spoiler: nem túl sokat vagy semmit. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, miért.

A következő sztárok konkrétan semmit sem hagynak a gyerekeikre

Elképesztőn jól keresnek, mégsem érzik úgy, hogy minden pénzüket a gyerekeikre kellene hagyniuk. Na nem azért, mert irigyek, és nem is azért, mert ők Hollywood legrosszabb fej hírességei, csak eddig nem vetted észre. Van köztük, aki nem szeretné megspórolni a gyerekei életéből a csatákat és a megpróbáltatásokat, míg akad olyan is, aki szerint nem szabad kizárólag egy szerencsés családtagba invesztálni, amikor az oktatáson keresztül milliókon segíthet. Mutatjuk, kik azok, akik megkímélik a gyerekeiket egy hatalmas vagyon nyomásától – és minden előnyétől.

Daniel Craig

Az egyik leghíresebb James Bond, vagyis Daniel Craig kifejezetten gusztustalannak tartja az örökség fogalmát, és esze ágában sincs hatalmas pénzösszeget hagyni a következő generációra. Az Insidernak adott interjújában úgy fogalmazott, a filozófiája szerint inkább elkölti azt, mielőtt meghal. Ami nem lesz gyors menet, tekintve a 160 millió dolláros vagyonát, amit főként a James Bond-franchise-nak köszönhet. 

Daniel Craig

Fotó: Getty Images / Marcel Thomas

Gordon Ramsay

Ha azt hiszed, akkora mázli a világ egyik leghíresebb és legjobban kereső séf családjába tartozni, csak jusson eszedbe Gordon Ramsay, aki kizárólag arra hajlandó, hogy kifizesse a gyerekei kauciójának 25 százalékát. Ami elsőre pont olyan borzalmas, mint A pokol konyhája című műsora. Szigorú döntéséről egyébként még 2017-ben fejtette ki véleményét: csakis a gyerekei érdekében döntött így, mert nem szeretné, ha elrontaná őket a túl nagy anyagi támogatással.

Gordon Ramsay

Fotó: Getty Images / Zak Hussein – PA Images

George Lucas

A Star Wars megálmodójának összesen 4 gyereke van, mégsem közöttük osztja szét 7 milliárd dolláros vagyonát, hanem az oktatás fejlesztésére fordítja, miután szerinte „az emberi faj túlélésének egyetlen kulcsa”. Ezt még azután nyilatkozta az egyik pénzügyi képviselője, miután a Disney súlyos milliárdokért vásárolta fel a Lucasfilmet. 

George Lucas

Fotó: Getty Images / Albert L. Ortega

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A helyzet az, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher döbbenetesen szigorúan állnak a gyerekneveléshez. Gondoltad volna például, hogy van egy „nincs karácsonyi ajándék” szabályuk, ami a gyerekekre is vonatkozik? Na és azt, hogy egyik gyereküknek sem nyitottak számlát, ami fiatal felnőttként hatalmas segítséget jelenthetne nekik? Mindezt azért, mert nem szeretnék, ha túlságosan elkényeztettettek és kényelmesek lennének. 

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Fotó: Getty Images / Allen Berezovsky

Simon Cowell

Az X-Faktor apukája, Simon Cowell sem valószínű, hogy gyerekeire hagyja majd gigantikus vagonját, inkább rászoruló gyerekeket és kutyákat támogató jótékonysági szervezeteket segít az összeggel, amit 600 millió dollárra becsülnek. Az utóbbi 30 év egyik legsikeresebb médiaszemélyiségeként számon tartott Cowell bevétele főként az America’s Got Talent, a Britain’s Got Talent és az X-Faktor című műsorokból származik. 

Simon Cowell

Fotó: Getty Images / Ian Lawrence

Forrás: buzzfeed.com

Van még néhány érdekességünk a sztárokról:

Még több

Sztárhírek