Ezek a hírességek csúnyán lejáratták magukat a rajongóik előtt

Az alábbi sztorik meg fognak győzni arról, hogy ne akarj találkozni a kedvenc sztárjaiddal.

Ezek a hírességek csúnyán lejáratták magukat a rajongóik előtt

Nem véletlenül létezik a mondás, miszerint soha ne találkozz a hőseiddel. Mert hiszen ők is emberek és tutira nem fognak megfelelni annak az idealizált képnek, ami benned él róluk. Csakhogy vannak a rajongásodnak azon tárgyai, akik nemhogy kicsit lebotlanak a piedesztálról, amire állítottad őket, hanem egyenesen a mélybe zuhannak onnan. A Buzzfeed most ilyen olvasói sztorikat gyűjtött össze: a fanok elmesélték mely sztárokban csalódtak olyan óriásit, hogy többé már nem tudnak ugyanolyan szemmel nézni rájuk.

Gwyneth Paltrow

„Egyszer nyolc héten át táboroztattam Gwyneth Paltrow gyerekeit. A tábor óránként 5 dollárt fizetett, ezért a végén a szülők általában olyan 100 dolláros borravalót szoktak adni…Ő viszont egy centet sem.”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Nathan Congleton/Getty Images

 

John Mayer

„Egy díjátadón találkoztam vele több, mint 10 évvel ezelőtt, és egyszerűen képtelen volt nem idézni egy rendkívül szexista viccet a South Parkból. Körülötte mindenki csak kínosan nevetgélt – minden szó, ami elhagyta a száját egy gonosz és szarkasztikus poén volt, amit elvileg viccesnek kellett volna találnom, csakhogy nem volt az. Emlékszem, ezután valami újabb gáz viccel próbálkozott, én meg már nem bírtam ki és kiszaladt a számon, hogy «Haver…«. Ő meg rám nézett, és azt mondta: »Ugyan már, ne legyél ilyen s@ggfej«. És onnantól kezdve végig így hívott, csak mert nem nevettem a kegyetlen poénján.”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Charles Sykes/Getty Images

 

Oprah Winfrey

Oprah nulla borravalót adott egy 200 dolláros vacsora után – borravaló helyett aláírt nekem egy szalvétát és úgy csinált, mintha ezzel óriási szívességet tenne nekem. A legjobb része az egésznek az volt, hogy mikor besétált, elvették az összes többi asztalomat, hogy ne kelljen várnia semmire. Szóval kerestem óránként 4 dollárt a privilégiumért, hogy felszolgálhattam Oprah-nak, ő pedig fogta és aláírt egy szalvétát, amit nem is akartam.”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Nathan Congleton/Getty Images

 

Demi Lovato

„Fotós vagyok és a karrierem kezdetén az egyik legmenőbb dolog, ami történt velem, az volt, hogy fotózhattam a 2014-es Jingle Ball vörös szőnyegén. 19 éves voltam akkoriban, súlyos egészségügyi gondokkal küszködtem, ráadásul hét órát utaztam azért, hogy odaérjek a rendezvényre. A rengeteg fényképész káoszában, akik összezsúfolódtak a kordon és a színpad között elvesztettem a telefonomon, de csak akkor vettem észre, mikor visszaértünk a vörös szőnyeges szobába. Rögtön kiakadtam és éreztem, hogy kezd pánikrohamom lenni, ezért kimentem a folyosóra. Nem tűnt fel, hogy ez az a rész, amit az előadók kijáratnak használnak, és ahogy nekidőltem a falnak, keservesen sírva, Demi Lovato kisétált és elképesztően gonoszul nézett rám. Konkrétan undor ült ki az arcára és a szemét forgatta, miközben elment mellettem, mintha valami nagyon elkötelezett rajongó lettem volna, aki miatta sír (és nem egy traumatikus élmény miatt).”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

 

Ed Westwick

„A Coachellán találkoztam a Gossip Girlös Ed Westwickkel. Nem igazán követtem a sorozatot, de őt felismertem, ezért odamentem hozzá. Ő kikapta a kezemből a pizzám, beleharapott, kiköpte a falatot, majd visszaadta.”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Michael Bezjian/Getty Images

 

Miles Teller

„Egy bárban találkoztam Miles Tellerrel. Azt mondta a barátomnak, hogy vegyen neki egy piát, ő megvette, de még így sem volt hajlandó közös képet csinálni vele. Sőt, konkrétan kiverte a telefonomat a kezemből. Soha nem nézem meg még egy filmjét.”

 

Bunkó sztárok

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

 

Ha nem zavar, ha kiábrándulsz a kedvenceidből, olvass tovább:

Még több

Sztárhírek