Kiderült az igazság Diana hercegnő és Kamilla kapcsolatáról

Tényleg egy Hármasban nevű étteremben ücsörgött volna Károly herceg jegyese és szeretője? Na és tényleg belement az ebédbe Diana hercegnő, amikor pontosan tudta, hogy Károly és Kamilla valaha egy párt alkottak?

Kiderült az igazság Diana hercegnő és Kamilla kapcsolatáról

Ha A korona című Netflix sorozat a legfontosabb hivatkozási alapod, ami az angol királyi családot illeti, akkor biztosan te is szörnyülködve nézted a 4. évadban azt a jelenetet, amikor Károly kérésére Kamilla és az akkor már Károly jegyese, Diana hercegnő együtt ebédelnek. Ami nyilvánvalóan kínos volt, hiszen Diana pontosan tudta – legalábbis a sorozat szerint -, hogy Károly és Kamilla korábban együtt voltak. Ráadásul a sorozat szerint ebben a jelenetben tudta meg szegény Diana, hogy Fredként és Gladyként nevezik egymást, ami később egyértelműen lebuktatta Károlyt az ominózus karkötőről készült rajzoknál, ami miatt Diana majdnem lefújta az esküvőt.

Az amerikai Cosmo életrajzi könyveken keresztül ásta bele magát a sztoriba, és kiderült, hogy A korona írói elég sokat bíztak a képzeletre – na meg a kiélezett dramaturgiára – annál a bizonyos ebéd jelenetnél. Először is: Károly herceg nem árulta el Diana hercegnőnek, hogy ő és Kamilla valaha együtt voltak, Diana csak az eljegyzés után tudta meg, hogy régen valóban egy párt alkottak. (A régen persze erősen idézőjeles, hiszen köztudottan szeretők voltak akkor is, amikor Diana bekerült a királyi családba). 

És nem, az ebéd jelenet sem egészen úgy zajlott, ahogy azt a sorozatban láthattuk: először is, nem egy Ménage à Trois, vagyis Hármasban nevű étteremben ettek, ez csupán A korona szellemes trollkodása volt. Ráadásul arra sincs bizonyíték, hogy Kamilla valóban elárulta volna a beceneveiket Dianának. Andrew Morton királyi életrajzíró szerint abban viszont van igazság, hogy Kamilla megpróbálta kipuhatolni, mennyire erős a kötődés a jegyesek között. Az író szerint Kamilla kifejezetten megkönnyebbült, amikor Diana hercegnő úgy válaszolt arra a kérdésére, csatlakozik-e majd a vadászatokhoz, ha Highgrove-ba költözik, hogy természetesen nem, mivel Kamilla szerint a vadászat iránti szeretet volt a kulcs Károly szívéhez. És mivel Dianát cseppet sem érdekelte a vadászat, nem látott benne versenytársat. 

Forrás: cosmopolitan.com

Szívesen olvasgatsz a királyi családról?

Még több

Sztárhírek