Kendall Jenner több plasztikai beavatkozáson esett át, mint gondolnád

Bár Kendall Jenner a végsőkig tagadja, hogy valaha kés alá feküdt volna, a valóság és a képek egy teljesen más történetet mesélnek: összegyűjtöttük, milyen plasztikai beavatkozások kellettek ahhoz, hogy ma ő legyen az egyik legsikeresebb modell.

Kendall Jenner több plasztikai beavatkozáson esett át, mint gondolnád

A Kardashian-család minden egyes tagja feküdt már kés alá, annak érdekében, hogy kicsit feltuningolják a külsejüket. Míg más sztárok ebbe simán belállnak (még a királyi család tagjai közül is!), addig a Kardashian-Jenner lányok a génjeiktől a sminkig mindenre IS fogták a külső változásokat, csak a kozmetikai és/vagy plasztikai beavatkozásokra nem. Ez pedig Kendall Jennerre különösen igaz.

Ő az a tagja a reality klánnak, aki a legtermészetesebbnek néz ki, ráadásul már eleve tökéletes arccal lett igazán híres. Most pedig az egyik legjobban fizetett modell a világon. És mint olyan, a szakmájához elengedhetetlen, hogy ne csak a teste, de az arca is egy szupermodellé legyen. Kendall amúgy még mindig nagyon fiatal (pont ma töltötte be a 26. évét), de a világhír csak 20 éves korában találta meg, mikor már épp túl volt a tinédzser évein. Persze tény, hogy a kamaszkor alatt is rengeteget változunk, de a Who szerint több plasztika szakértő is egyetért abban, hogy Kendall nemcsak ennek köszönheti a kivirulását, hanem jó néhány plasztikai beavatkozásnak is. Lássuk, a szakértők szerint mik ezek:

  • ráncfeltötlés
  • szemöldök emelés
  • orrműtét
  • arcfelöltés
  • szájfeltöltés
  • állfeltöltés

A 15 éves Kendall 2010-ben még abszolút természetes valójában.

Kendall Jenner

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

2 évre rá már nemcsak érettebb lett a korából fakadóan az arca, hanem az orra is megváltozott. Kisebb lett és az orrnyerge formája is más.

Kendall Jenner

Fotó: David Livingston/Getty Images

Ezen a 2015-ös képen az ajkai tűnnek a korábban megszokottnál teltebbnek.

Kendall Jenner

Fotó: Jason LaVeris/Getty Images

Ezúttal a szemöldökét figyeld meg: láthatóan emeltebb, mint eddig, sokkal nagyobb a tér a szemöldöke és a szeme között.

Kendall Jenner

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images

Egyesek szerint Kendall orcájába és állába is került filler – ez a fotó mintha igazolná is ezt az állítást.

Kendall Jenner

Fotó: Lars Niki/Getty Images)

Mostanra pedig teljesen más ember lett, hiszen azon túl, hogy lefogyott, Kendall egyértelműen ráerősített azokra a vonásaira, amiket a plasztika segítségével az évek során szépítgetett.

Kendall Jenner

Fotó: Don Arnold/Getty Images

Kendall tagadja, az alábbi hírességek azonban simán vállalják, hogy plasztikáztattak:

Még több

Sztárhírek