Harry herceg és Meghan Markle olyan ígéretet tett, amire még nem volt példa a királyi családban

Úgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg nagyon komolyan rákapcsolt, ami a zöld gondolkodást – és a királyi család legyűrését illeti.

Harry herceg és Meghan Markle olyan ígéretet tett, amire még nem volt példa a királyi családban

Még csak pár napja kezdődött a COP26 klímaváltozási konferencia, ahol Károly herceg mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné is jelen van, a királyi családot hivatalosan már nem képviselő Meghan Markle és Harry herceg pedig úgy érezte, ez a hét a legjobb alkalom, hogy tegyenek egy fontos bejelentést alapítványuk weboldalán. A pár ugyanis megígérte, hogy 2030-ig nullára csökkentik a saját szénlábnyomukat. 

Most nyilván felmerül benned a kérdés, hogyan lehetnek erre képesek, ha egyszerűen minden emberi tevékenység szén-dioxid-kibocsátással jár az étkezéstől kezdve olyan iparágakig, melyektől úgy függünk, hogy sokszor bele sem gondolunk, mekkora karbonlábnyommal jár. Nos, azon túl, hogy egyre több olyan átgondolt döntést hoznak a hétköznapjaikban, melyekkel csökkenthető a szénlábnyom, szén-dioxid eltávolítási projektekbe fektetnek az egyensúly érdekében, ezzel is támogatva az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságot. 

A dolog jól hangzik, ráadásul marketing szempontból is ügyes húzás, miután ők az elsők az angol királyi családból, akik ekkora ígéretet tesznek globális kérdéskörben. Ahogy az sem meglepő, hogy minden erejükkel próbálnak szimpátia pontokat szerezni, miután visszavonulásuk után akkorát zuhant a népszerűségük: Harry herceg 43 százaléka 34-re csökkent, míg Meghan Markle egyébként is szerény 31 százaléka 26 százalékos népszerűségre zsugorodott.

Forrás: people.com

Szállítjuk a sztárhíreket:

Még több

Sztárhírek