Millie Bobby Brown hivatalossá tette a kapcsolatát

Ez az a pont, amikor a magasba emeljük a reggeli kávénkat, ugyanis nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Millie Bobby Brown sejtelmes utalások helyett végre az egész világgal közölte: kapcsolatban van.

Millie Bobby Brown hivatalossá tette a kapcsolatát

Miután Millie Bobby Brown előző (és valószínűleg egyben első) kapcsolata olyan csúnya és fájó véget ért Jacob Satoriusszal (a srác meztelen fotót kért egy lánytól, akinek a barátja a komplett sztorit közzétette a Twitteren), picit aggódtunk a Stranger Things színésznőjének szíve miatt. Bár hosszú idő kellett hozzá, de Millie túltette magát a dolgon, és idén nyáron feltűnően sokat kezdett lógni Jake Bongiovival. Igen, ő tényleg a híres rocklegenda, Jon Bon Jovi fia. 

Először csak mint barátok pózoltak (persze már akkor is feltűnő volt ez a sok közös kép), majd jó időre eltűntek. Nyugi, ez nem jelenti azt, hogy szakítottak volna, éppen ellenkezőleg, a Millie-Jake páros köszöni, boldogabb, mint valaha, és ezt most mindketten megerősítették egy-egy Instagram-bejegyzéssel:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@jakebongiovi által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

A fotók a pár londoni kiruccanásán készültek, és határozottan nem barátoknak tűnnek. Sőt, ami a 17 éves színésznő Instagramját illeti, ez az első páros fotó a feedjében, ami azt jelenti, hogy az egész világ előtt hivatalossá tette a dolgot.

Jöhet egy újabb adag sztárhír?

Még több

Sztárhírek