Rúzsa Magdi fontos infót árult el születendő babái nevéről

Ne is reménykedj, hogy konkrét listát kapsz a bébik nevéről, hiszen Rúzsa Magdinak jelenleg táblázatnyi opciója van.

Rúzsa Magdi fontos infót árult el születendő babái nevéről

Hetek óta lázban égnek a rajongók, miután kiderült, hogy Rúzsa Magdi hármasikrekkel várandós. Az már most biztos, hogy a karácsonyt kórházban tölti veszélyeztetett terhesként, és hogy még csak véletlenül se merüljenek fel komplikációk, megfogadja orvosai tanácsát, és igyekszik nem túlterhelni magát. Ami nem túl egyszerű, tekintve, hogy saját bevallása szerint imád pörögni.

Van miből választani

Magdi a Sláger FM-ben adott interjújában (via Blikk) árulta el, hogy már ezerrel ötletelnek a babák nevein, sőt Excelben gyűjtögetik azokat, azonban csak akkor választanak közülük, ha a kicsik már megszülettek. Az énekesnő már csak azért is így döntött, mert a terhessége elején két kislányról és egy kisfiúról beszélt neki az orvos, később viszont kiderült, két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt:

Bajban voltunk, hogy két tetsző lánynevet találjunk, ám épphogy meglett a befutó, az orvos közölte, hogy két fiút és egy kislányt lát. Ezért már úgy vagyok vele, hogy kiderül, ha világra jöttek. Addig is lelkesen gyűjtjük a neveket egy excel táblázatban, és majd választunk akkor, amikor megszületnek

– mesélte Rúzsa Magdi az interjúban, amiben azt is elárulta, legszívesebben akkor szerezné meg a babaholmikat, ha a kicsik már megszülettek, tekintve, hogy ezen a téren is babonás. 

Nem igazán vettem még semmit a gyerekeknek. Persze lesz, amit muszáj lesz beszerezni és van is, amivel elkezdtünk foglalkozni, de ha lehetne, az utolsó pillanatig várnék mindennel. Szívem szerint mikor már megszülettek, telefonálnék a kórházból, hogy igen, minden rendben, mehet a gyerekszoba berendezése. Persze ez nem így lesz, de úgy vagyok vele, hogy a legtöbb dolog majd úgyis a helyére kerül, amikorra kell neki.

Fusd át a nap legizgalmasabb sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek