Vajna Timi álomszép legújabb fotóján

Itt a bizonyíték, hogy Vajna Timi akkor is képes tarolni egy Instagram fotóval, amikor nem cél, hogy mindenkinél szexibb legyen.

Vajna Timi álomszép legújabb fotóján

Vajna Timi nem tolja túl az Instagramon való jelenlétet, viszont amikor posztol, amellett nem lehet csak elsétálni. Gondolunk itt arra, amikor nemrég végre videó formájában is megmutatta új luxusotthonát, de innen tudhatunk műtéteiről, sőt arról is, hogy meglopták. Utóbbiról a napokban panaszkodott Timi Instagram sztoriban, miután egy újabb adag mesés virágot vitt Andy Vajna sírjára. Mint kiderült, Vajna Timi virágait legutóbb ellopták a Los Angeles-i temetőből, és úgy érzi, semmi nincs biztonságban, amit Andy sírhoz visz.

Instagram posztjaiban viszont inkább csodás alakját és elképesztően menő ruháit villantja meg előszeretettel: a halloweeni szexi angyal-jelmezét láttad már?

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

 

Legújabb fotója pedig Timi elegáns oldalát mutatja meg ebben a piros, aranygombokkal és némi feketével tuningolt blézerben. Úgy tűnik, követői is imádják ezt a vonalat, mert máris elárasztották a mommentszekciót olyan üzenetekkel, mint:

Nagyon bomba vagy Timi.. mondjon rólad bárki bármit.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

 

Fusd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek