Dér Henit durván betámadta egykori gyámja

Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar egyik tagja egészen megdöbbentően vallott arról az időszakról, míg Heni volt a zenekar frontembere.

Dér Henit durván betámadta egykori gyámja

Dér Heni a Megasztár első szériájában tűnt fel, talán emlékszel, hogy a nyolcadik helyig jutott, mielőtt végleg kiesett a versenyből. A pályafutása azonban nem ért véget, sőt, körülbelül rögtön szerződtette a hazai zenei élet egyik legsikeresebb zenekara, a Sugarloaf, aminek Heni lett a frontembere 2005-2013 között. 

Most azonban úgy tűnik, hogy Heni és a zenekar egyik tagja, Tóth Szabi között eléggé eldurvult azóta a helyzet, a zenész a hivatalos Facebook-oldalán egy egészen hosszú posztban írt arról, hogy milyen volt az együtt töltött idő, és hogy nem erre számított, amikor elvállalta Heni gyámságát, ugyanis ő még túl fiatal volt ahhoz, hogy önálló életet kezdjen. 

„Drága Henrietta Dér! 

A napokban megint felhívták a figyelmemet egy nyilatkozatodra. 

Megnéztem és megmosolyogtatott az a cancel culture, amivel átírod a közös múltunkat. Engem nem annyira zavar, mert ismerlek, de sokakat viszont igen, és inkább miattuk szólalok most meg. Én inkább nem annyira értem, miért írod át folyamatosan azt, ami történt. Bennem nincs sértettség, annyira nincs, hogy folyamatosan segítettem a szóló karriered még a tavalyi évben is! Emlékszel? Ennek ellenére te sorozatosan adsz olyan megnyilvánulásokat széles platformokon, amik nem fedik a valóságot:( Én soha nem nyilatkoztam negatívan rólad, még a kiválásod után sem, főleg nem 8 évvel később. Pedig, tudod, én is mondhatnék érdekes dolgokat! Szerintem ez nem lenne elegáns, én igyekszem a szépre emlékezni, arra, hogy mennyi közös élményünk, sikerünk és boldogságunk volt közösen. 19 voltál, amikor bekerültél hozzánk a tehetséged miatt!! Semmit nem tudtál a szakmáról, mi már akkor is egy befutott, többszörös aranylemezes zenekar voltunk. Velünk nőttél fel, emlékszel? Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád. Mindig óvtalak emberektől és attól, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket később megbánnál vagy a karriered inná meg a levét. Folyamatosan tanítottalak arra, hogy tudnod kell nemet is mondanod bizonyos dolgokra. Próbáltalak az egészséges exibicionizmus keretein belül terelgetni, még akkor is, amikor már kellően felnőttnek és önállónak tartottad magad. Közösen (!) elértünk hatalmas sikereket. Nem értem, erre te miért nem így emlékszel. Eddig nem szóltam semmit a nyilvánosság előtt, mert nem érzem ezt elegánsnak, fairnek, meg nincs is jelentősége a részemről. A sas nem vadászik legyekre! Szerintem inkább a szeretetre és a jóságra koncentrálj. Ne nyilatkozz butaságokat!:) Az én szívemben szeretet van, ajánlom, legyen a tiédben is csak az, így sokkal jobb ember tudsz lenni! 

Drága Heni, Ölellek” 

 

Ez történt az elmúlt 24 órában a magyar sztárvilágban:

Még több

Sztárhírek