Nem fogod elhinni, hogy kivel találkozgatott Diana hercegnő a válása után

Egy új könyvrészlet szerint, Diana hercegnő egyik kísérője, pont az a férfi volt, akit a királyi család valószínűleg egy emberként megvet.

Nem fogod elhinni, hogy kivel találkozgatott Diana hercegnő a válása után

Jeffrey Epstein neve valószínűleg szitokszónak számít a brit királyi családban, hiszen András herceg botránya is részben annak köszönhető, hogy Erzsébet királynő kedvenc fia jó barátságot ápolt a szexuális bűncselekményeket elkövető filmmogullal. Azonban most Michael Wolff, a Too Famous című könyvében azt állítja, hogy Diana hercegnő is meglehetősen kedvelte a férfit, annyira, hogy jó pár alkalommal ő volt a kísérője hivatalos megjelenéseken.  

Alkalmanként elkísértem” – írja a kötetet, de Epstein arról már nem árult el részleteket, hogy mindez hol történt, és fényképes bizonyíték sem készült a kettejükről. Ugyanakkor Diana hercegnő több alkalommal is járt New Yorkban, ahol Epsteinnek volt egy háza, így simán lehet, hogy nála szállt meg, hiszen András herceg is gyakran megfordult itt, sőt, egy ideig a lakója is volt, az a bizonyos botrány is innen indult.

via

A királyi családban mindig történik valami:

Még több

Sztárhírek