„Mindig azt mondtam magamnak, hogy egy napon megbosszulom az anyámat” – Will Smith brutális gyerekkoráról vallott

Will Smith új memoárjában elárulta, hogy gyerekként sokszor gondolt arra, hogy megöli az apját, hogy bosszút álljon azért, amit az anyjával tett.

„Mindig azt mondtam magamnak, hogy egy napon megbosszulom az anyámat” – Will Smith brutális gyerekkoráról vallott

Gyerekként mindig azt mondtam magamnak, hogy egy napon megbosszulom az anyámat” – árulta el Will Smith, aki az új, sokkoló életrajzában brutális gyerekkorába engedett betekintést. A Me címre keresztelt kötetben a színész elmesélte, hogy a férfi alkoholista volt, ráadásul a brutális fajtából, ugyanakkor azt is hozzá tette, amikor premierje volt, vagy meglátogatta a stúdióban, akkor soha nem ivott egy kortyot sem. 

Apám erőszakos volt, de ott volt minden meccsen, játékon és előadáson. Alkoholista volt, azonban minden filmem minden premierjén józanul jelent meg. Minden lemezemet meghallgatta. Minden alkalommal meglátogatott a stúdióban. Kilenc éves koromban láttam, ahogy apám olyan erősen megütötte anyám fejét, hogy összeesett. Láttam, hogy vért köpött. 

Egyik este, amikor finoman elgurítottam apámat a hálószobájából a fürdőszoba felé, sötétség támadt bennem. A két szoba közötti út a lépcső tetején haladt el. Gyerekként mindig azt mondtam magamnak, hogy egy napon megbosszulom az anyámat. 

Megálltam a lépcső tetején, le tudtam volna lökni, és könnyedén megúszhattam volna.

Ahogy azonban az évtizedek óta tartó fájdalom és harag elmúlt, megráztam a fejem, és elindultam vele a fürdőszobába. 

A színész apja végül rákban halt meg, és Will nem hagyta cserben, az utolsó pillanatig gondoskodott a súlyos beteg férfiról. 

via

Fusd át a nap legfrissebb sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek