Chris Pratt megjegyzése „egészséges kislányáról” súlyosan kiverte a biztosítékot

A színész olyat mondott, amit egyetlen apának sem lenne szabad, a rajongók pedig atomjaira szedik emiatt.

Chris Pratt megjegyzése „egészséges kislányáról” súlyosan kiverte a biztosítékot

Mielőtt Chris Pratt kigyúrta magát és feleségül vette Katherine Schwarzeneggert, már túl volt egy házasságon Anna Faris színésznővel, akitől egy kisfia született. Jack azonban sajnos kisebb testi fogyatékossággal jött világra, ugyanis a szülés közben agyvérzést kapott, ráadásul koraszülött is volt, és az évek során sérvvel, szívproblémával műtötték, sőt, a látását is több alkalommal korrigálni kellett.  

Így amikor a színész nem olyan rég megdicsérte a feleségét, Katherine-t, amiért „egészséges lányt” szült neki, ráadásul teljesen elfeledkezett arról a posztban, hogy van egy fia is, a rajongók (akik valószínűleg ezzel örökre kiábrándultak a színészből) teljesen kiakadtak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés

Imádom Chris Prattet, de az „egészséges lánya” résztől összerándulok” – írta valaki a Twitteren. – Bár lehet, hogy nem sértésnek szánta, valahogy így alakult. Képzeld el, mit érezhet a fia, ha valaha is elolvassa?” 

Persze olyan is akadt, aki nem volt ennyire elnéző A galaxis őrzői sztárjával: 

Chris Prattnek van egy gyereke Anna Faristől, aki születése során agyvérzést szenvedett, és most emiatt enyhe testi fogyatékossága van. De gondoskodott arról, hogy a Twitterre kiírja „egészséges lánya” van. Chris Pratt egy … 

Ugye tudod, hogy van egy fiad? Ő is a legnagyobb kincsed kellene, hogy legyen, nem? 

Számomra az, hogy az „egészséges gyerekre” került a hangsúly, olyan, mintha az elsőszülötted kisebb lenne a szemedben. El kell olvasnod ezt a mondatot az Ő szemével, és bocsánatot kell kérned tőle, mert kegyetlen volt a megfogalmazásod, haver… 

Az tuti, hogy Chris ezzel labdába sem rúg az év apukája címért, ami egyébként is Orlando Bloomot illeti

via

Pörgesd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek