3 csillagjegy, akinek bekavar a múltja a hétvégén

Ami történt, megtörtént, azon változtatni nem lehet, de az, hogy ezt a hétvégén hogyan kezeled le, már csak rajtad múlik.

3 csillagjegy, akinek bekavar a múltja a hétvégén

A hétvégén megelevenedik a múlt, ez a három csillagjegy pedig kénytelen lesz szembe nézni régi tettei következményeivel. Ha közéjük tartozol, akkor nagyon figyelj, mert van megoldás, hogyan kecmeregj ki az egészből! 

Kos 

Egy régi exed bukkan fel az életedben egyik pillanatról a másikra, nem kizárt, hogy pont ugyanazt a szórakozóhelyet szúrjátok ki magatoknak. Még ha beszélgetsz is vele, ügyelj rá, hogy az mindössze baráti érdeklődés legyen, különben számíthatsz rá, hogy folyamatos üzenetváltásba keveredsz vele, ami a párodnak tutira nem fog tetszeni. Azelőtt zárd rövidre a dolgot, hogy ez megtörténne. 

Rák 

Igen, hoztál egy döntést, ami talán nem a legjobb ötleted volt, de már épp eleget nyeltél miatta, ne hagyd, hogy valaki felemlegesse és ismét a fejedre rója. Azt pedig pláne ne engedd, hogy emiatt elveszítsd a fókuszodat, ugyanis, ha nem történt volna meg a múlt, te sem lennél az az ember, aki most vagy, ezt ne felejtsd el! Mindent azért kezdtél el, hogy változtass az életeden! 

Halak 

Valószínűleg a közösségi média oldalakon látsz meg valamit, ami teljesen felkavar és emiatt magadba fordulsz. Kicsit úgy érzed, hogy a sors mindenki számára sokkal jobbat dobott, mint megérdemelte volna, kivéve téged. Még mielőtt mély depresszióba esnél emiatt, vedd számba, hogy mennyi mindent elértél már az életben, és ne hasonlítsd magadat azokhoz, akik egyébként sem részei az életednek. 

Horoszkópból sosem lehet elég:

Még több

Sztárhírek