Meghan Markle ellenfelére akadt

Meghan ismét egy jó ügy mellé állt, de ezúttal nem elég az, hogy ő Sussex hercegnéje. Az ellenfelei ugyanis politikusok.

Meghan Markle ellenfelére akadt

Kíváncsiak lennénk, hogy Meghan Markle-nek hány órából állhat egy napja, mert körülbelül minden nap talál valami jó ügyet, amihez a nevét adhatja. A legújabb elhatározása, hogy fizetett szabadságot harcoljon ki azoknak, akik kisbabát vállalnak, vagy beteg családtagot gondoznak, ami tényleg szuper menő ötlet (tekintve, hogy nálunk ez alap, még ha nem is túlzottan nagy összeget jelent), de ezúttal nem lesz elég pusztán a Harry herceg által birtokolt befolyása. 

Meghan ellenfelei ugyanis politikusok, akik legalább annyira keményen ragaszkodnak az elképzelésiekhez, mint ő maga. Ennek ellenére a Doktor Szöszi-féle akció úgy tűnik, hogy javában robog előre, Shelley Moore Capito, Susan Collins és Kirsten Gillibrand szenátorok is állítják, hogy Meghan telefonon kereste őket. 

Örültem, hogy beszélhettem vele. De engem jobban érdekel, mit mondanak erről a maine-i emberek” – mondta Collins a Politico-nak. „Nagy meglepetésemre felhívott a magánvonalamon, és Sussex hercegnéjeként mutatkozott be, ami kissé ironikus. 

Része akar lenni egy munkacsoportnak, hogy a hosszú távon fizetett szabadságért dolgozzon, és az is lesz. Akár most, akár később, tagja lesz egy olyan női csoportnak, amely remélhetőleg ezen fog dolgozni.” – mondta Kirsten Gillibrand. 

Szóval Meghan nem lustálkodik, minden erejével azon van, hogy kiharcolja, amit a fejébe vett.

via

Less be a királyi család életébe:

Még több

Sztárhírek