Ezek voltak a sztárok legkínosabb rúzs bakijai a vörös szőnyegen

Bármennyire is tökéletesnek tűnnek a hírességek a reflektorfényben, hidd el, még ők is hibázhatnak! Szóval neked sem szabad rosszul érezned magad, ha néha elkenődik a sminked…

Ezek voltak a sztárok legkínosabb rúzs bakijai a vörös szőnyegen

Még ha nem is szívesen valljuk be, néha mindannyian irigykedünk a sztárokra, hiszen a legnagyobb divatházak szó szerint versenyeznek azért, hogy az ő ruháikban jelenjenek meg a vörös szőnyegen. (Az Oscar de la Renta például megfogadta, hogy többé nem használ valódi állatszőrmét egyetlen modelljéhez sem, mert Billie Eilish csak ezzel a feltétellel viselte az egyik darabjukat a 2021-es Met-gálán.) De természetesen nemcsak az outfitjük és a kiegészítőik lenyűgözőek, hanem a frizurájuk is a makeupjuk is.

De még mielőtt INDOKOLATLANUL rosszul éreznéd magad a bőrödben azért, hogy te valahogy sosem fogsz ilyen tökéletesen kinézni, emlékeztetnünk kell arra, hogy a celebeknek a legmenőbb fodrászok és sminkesek segítenek nekik elkészülni ezekre a fontos alkalmakra. Ezt még a hírességek sem tagadják! „Nők, akik éppen otthon vagytok, kérlek sose felejtkezzetek el arról, hogy egy busznyi emberre van szükségünk ehhez a megjelenéshez” – írta Blake Lively az Instján a Deadpool második részének premierjén készült fotója alá.

Ráadásul még a sztárok is bakizhatnak! Van, hogy akaratlanul is villantanak, máskor pedig elkenődik a sminkjük, esetleg rossz árnyalatot választanak. Természetesen eszünkben sincs emiatt kritizálni őket, hiszen bárki (még az A-listás hírességek is) hibázhat! Éppen azért gyűjtöttünk neked össze pár beauty fail pillanatot, hogy belásd, még ők is emberből vannak…

Emma Watson például biztosan szívesen kölcsönözne egyet Hermione varázsigéi közül, hogy soha ne legyen rúzsfoltos a foga.

 

Emma Watson

Emma Watson sem lehet tökéletes mindig (Fotó: Jon Furniss/Getty Images)

 

Még ha meg is engedheted magadnak, hogy a legdrágább sminkcuccokat szerezd be, akkor sem kerülheted el a bakikat. Nézd meg Paris Hiltont!

 

Paris Hilton

Paris Hilton elkenődött rúzzsal is jót bulizott (Fotó: Jun Sato/Getty Images)

 

Általában imádjuk Nicki Minaj extravagáns szettjeit, de a 2011-es American Music Awardson valami nagyon nem stimmelt az ajkainak kontúrozásával. 

 

Nicki Minaj

Erre most nemet mondunk Nicki Minaj-nak (Fotó: Michael Tran/Getty Images)

 

Kelly Osbourne makeupjáról órákig beszélhetnénk, de most elég, ha annyit mondunk, mennyire rosszul választotta ki a rúzsának árnyalatát. 

 

Kelly Osbourne

Nem értjük, mi volt Kelly Osbourne terve. (Fotó: John Shearer/Getty Images)

 

Jennifer Lopez ma már biztosan nem követné el azt hibát, amit 2015-ben… Ez a smink borzasztóan sápasztja őt. 

 

Jennifer Lopez

Nem ez lesz JLo legikonikusabb megjelenése (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

 

Egy kicsit olyan, mintha Lindsay Lohan vámpír-énjét látnánk, annyira fakó az arca ezzel a rúzzsal. 

 

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan ezzel jelentkezhetett volna Bella szerepére az Alkonyatba… (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

 

Courtney Love-ot pedig még a vörös szőnyeg sem mentette meg attól, hogy elkenődjön a rúzsa. 

 

Courtney Love

Courtney Love-nak volt mit igazítani a rúzsán… (Fotó: Ferdaus Shamim/Getty Images)

 

 

Kutakodj tovább a sztárvilágban!

Még több

Sztárhírek