Vadóc kamaszból démoni díva lett Tóth Andi – Micsoda átváltozás 7 év alatt!

Tóth Andi hét évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az X-Faktor ötödik évadjának versenyzőjeként, azóta pedig elég sok műsorban bizonyított már.

Vadóc kamaszból démoni díva lett Tóth Andi – Micsoda átváltozás 7 év alatt!

Tóth Andi mindössze 15 (igen, jól olvasod!) éves volt, amikor jelentkezett az X-Faktor ötödik évadjába. A nagyváradi lány 2014-ben meg is nyerte a versenyt, amivel duplán beírta magát a tehetségkutató történetébe. Ugyanis amellett, hogy ő lett a Lányok kategóriájának első győztese, a magyarországi X-Faktor legfiatalabb nyertesének címét is bezsebelhette. Azért ez elég lenyűgöző eredmény 15 évesen, igaz?

Emlékeztél még arra, hogy itt még szőke melírral nyomult?

Tóth Andi az X-Faktorban

Tóth Andi az X-Faktorban a mentorházban 2014-ben (fotó: RTL Sajtóklub)

Andi az X-Faktor után Magyarországra költözött és 2015-ben már meg is jelent első dala, a Legyek én! „Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok”nyilatkozta utólag.

Az RTL Klubos tehetségkutató után színésznőként is bizonyíthatott, hiszen szerepet kapott a Madách Színház Nyomorultak című musicaljében. „Amikor kiderült, hogy végül is szerepelni fogok a Nyomorultakban, rögtön a film volt az első, amit meg akartam nézni. Aztán, úgy körülbelül négyszer meg is néztem, mert nagyon tetszett. Örültem, hogy az Éponine-t játszhatom, mert nagyon megfogott az a szerep. És nagyon hasonlítunk, szóval ez egy kicsit könnyebb is első szerepre”mesélte akkor a Story Extrának. Andit később az RTL Klub egyik sikersorozatába, a Válótársakba is beválogatták…

Tóth Andi a Válótársakban

Tóth Andi a Válótársakban (Fotó: RTL Sajtóklub)

De kipróbálta magát a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshowban, illetve A Nagy Duettben is.

Tóth Andi 2017-ben

Tóth Andi a Celeb vagyok ments ki innen idején, 2017-ben (fotó: RTL Sajtóklub)

De a szólóénekesi karrierjét sem tette parkolópályára és 2016-ban újra visszatért a tehetségkutatók világához. Berkes Olivérrel együtt elindult A Dal versenyén, ahová a „Seven Seas” című dalukkal neveztek. Egy évvel később pedig már szólóban tért vissza A Dal színpadára, az „I’ve got a Fire” számmal.

Közben persze több dalt is kiadott és még az M2 Petőfi TV Holnap Tali! sorozatában is felbukkant. Az áttörést azonban a Sztárban Sztár hetedik évadja hozta el neki, ahol TÉNYLEG mindenkit (függetlenül attól, hogy kedvelik őt emberileg vagy sem) meggyőzött arról, hogy igazi őstehetség. A döntőben ugyan alulmaradt exével, Szabó Ádámmal szemben, de még így is ő lett Magyarország legsokoldalúbb énekesnője.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

👑ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Andi karrierje azóta is szárnyal: ő lett például a Mintaapák harmadik évadjának egyik új szereplője, ahol Makranczi Zalán karakterével került közeli kapcsolatba.

Tóth Andi és Makranczi Zalán a Mintaapákban

Tóth Andi és Makranczi Zalán a Mintaapákban (fotó: Sajtószoba/TV2)

Szombat esténként pedig a TV2-ős Dancing with the Stars második évadjában bizonyíthatja, hogy még táncosként is vérprofi.

Tóth Andi a Dancing with the stars műsorban

Tóth Andi a Dancing with the Stars műsorban (fotó: Sajtószoba/TV2)

Bár Andi karrierjét sajnos végigkövették a negatív kommentelők, ő egyáltalán nem fél visszavágni a rosszindulatú kritikusoknak. A magánéletébe azonban már kevésbé avatja be a nyilvánosságot. Míg a Szabó Ádámmal való románcáról és a szakításukról sokat olvashattunk, addig ma kevésbé egyértelmű a kapcsolati státusza. Azt viszont tagadja, hogy összejött volna táncpartnerével, Andrei Mangrával. „Sokan mondják azt, hogy Andreijel megjátsszuk magunkat, hogy ilyen jóban vagyunk, pedig a köztünk lévő szikra teljesen őszinte. Két hónapja szinte minden időnket együtt töltjük, több van köztünk, mint munkakapcsolat. Egy pár vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy erős kötelék, barátság alakult ki közöttünk. A fegyelmet, amit láttak a nézők rajtam, neki köszönhetem” – jelentette ki a Borsnak. 

Zárásképpen annyit mondanánk, hogy a legújabb, Lejtő című albumának dalai ezerrel pörögnek a YouTube-on, a Néztek számlálója például már 12 millió felett jár. Pedig Andi még mindig CSAK 22 éves. 

Emlékszel még, hogyan indult a hazai sztárok karrierje?

Még több

Sztárhírek