Csúnya részlet derült ki Zayn Malik és Gigi Hadid szakításáról

Úgy tűnik, hogy Zayn és Gigi kapcsolata Yolanda Hadidon csúszott el, aki semmibe vette az énekest.

Csúnya részlet derült ki Zayn Malik és Gigi Hadid szakításáról

Október végén robbant a hír, hogy Zayn Malik és Gigi Hadid külön folytatják az életüket, amiben nagy szerepet játszott Yolanda Hadid, Gigi anyja megvádolta az énekest azzal, hogy megütötte őt. Zayn már rögtön az elején tisztázta, hogy ilyen soha nem fordult elő, de a legújabb infók fényében az biztos, hogy kettejük kapcsolata tényleg nem volt felhőtlen. 

A TMZ-nek nyilatkozó forrás szerint Yolanda úgy járt kelt a pár birtokán, mintha az az övé lenne, sokszor kérdezés nélkül állított be, még arra sem vette a fáradtságot, hogy kopogjon. Ráadásul Zayn eléggé óvta volna a magánéletét, és nagyon zavarta, hogy az anyósa nem tudja ezt tiszteletben tartani, és az unokáját, Khai-t is kiteszi a médiafigyelemnek. Mindemellett pedig egyáltalán nem tisztelte őt, sem, mint a lánya partnerét, sem, mint apát. Állítólag az egyik ilyen vitájuk fajult el annyira, hogy Zayn lökött egyet az amerikai luxusfeleségek szereplőjén, aki emiatt neki esett a komódnak.  

Az állandó konfliktusforrások vezettek odáig, hogy a pár végül inkább a szakítás mellett döntött, állítólag Gigi már tárgyal is egy ügyvéddel, hogy kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot kapjon Khai felett.

via

Ezeket olvastad már?

Még több

Sztárhírek