Ismerd meg azokat a férfiakat, akik jobban szerették Diana hercegnőt, mint a saját férje

Bár a szívek királynőjének Károly herceg volt élete első szerelme, szerencsére nem az utolsó. Diana hercegnő ezekkel a férfiakkal sokkal boldogabb volt, mint a házasságában!

Ismerd meg azokat a férfiakat, akik jobban szerették Diana hercegnőt, mint a saját férje

Diana hercegnő alig volt 20 éves, amikor az egész világ előtt igent mondott Anglia leendő királyának, Károly hercegnek egy káprázatos esküvői ceremónián. Már akkor sejtette, hogy óriási hibát követett el, hiszen férje exe, Kamilla ott ült a templomi sorok között. Hitt azonban benne, hogy a szerelmük erősebb és boldogok lehetnek majd együtt – sajnos nem így lett! Később azonban voltak olyan férfiak az életében, akik mindennél jobban szerették őt, mindent megadtak volna azért, hogy végre tényleg igazán boldog legyen. Hallottál már róluk?

Barry Mannakee

Diana hercegnő 1985-ben szeretett bele nős testőrébe, Barry Mannakee-ba, aki viszonozta is az érzéseit. A szívek királynője ekkor már 4 éve élt boldogtalan házasságban, ezért nagyon hálás volt Barrynek a törődéséért. Sajnos a róluk keringő pletykák miatt a férfit kirúgták a palotából, két évvel később pedig meghalt egy motorbalesetben. Diana hercegnő később azt mondta, úgy gondolja, Barryt szándékosan tették el láb alól, ám erre sosem volt bizonyítéka.

Barry Mannakee és Diana hercegnő

Barry Mannakee és Diana hercegnő (Fotó: Getty Images, Mirrormax)

Csak akkor voltam bolodg, amikor ő is ott volt!

– mondta Barryről Diana egy interjúban.

James Hewitt

Diana hercegnő 1995-ben a híres BBC interjúban vallotta be, öt éven át tartó viszonya volt James Hewitt-tal. Ezzel kapcsolatban nagyon sok gonosz pletyka keringett, a férfi vörös haja miatt sokan azt mondták, Harry herceg valójában az ő fia. Diana hercegnő azt mondta, az affér 1986-ban kezdődött, eddigre kisebb fia már megszületett, szóval nincs sok értelme a teóriának.

James Hewitt

James Hewitt (Fotó: Johnny Green – PA Images/PA Images via Getty Images)

James Gilbey

James egy autókereskedő volt, aki valahogyan belopta magát Diana hercegnő szívébe. Kettejük viszonyából elég nagy botrány lett, mert 1992-ben a Sun újságírója publikálta James és Diana intim telefonbeszélgetéseinek tartalmát, így például az egész világ megtudta, hogyan becézi a férfi a szívek királynőjét. Az eset után Di azonnal szakított Gilbey-vel, mert úgy gondolta, ő árulhatta el.

James Gilbey

James Gilbey (Fotó: Dave Benett/Getty Images)

Bryan Adams

Bryan Adams 1985-ben dalt írt Diana hercegnőről, ami a szimpla Diana címet kapta. Csak egy évtizeddel később ismerkedtek meg egymással közelebbről és titkolták, hogy volt köztük valami. A zenész egykori barátnője, Cecilie Thomsen 2014-ben egy interjúban árulta el, tudott róla, hogy Bryan Dianával kavar.

Bryan Adams és Diana hercegnő

Bryan Adams és Diana hercegnő (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

Hasnat Khan

Hasnat nevét már biztosan hallottad, hiszen a világ úgy emlegeti őt, mint Diana hercegnő életének nagy szerelmét. A pakisztáni származású szívsebész tényleg nagyon szerelmes volt a hercegnőbe, kapcsolatuk két évig tartott. A férfi azonban végül szakított, mert nem bírta elviselni a sajtó óriási érdeklődését.

Hasnat Khan

Hasnat Khan (Fotó: Stan Karczmarz/Sygma via Getty Images)

Dodi Fayed

Alig egy hónappal azután, hogy szakított Hasnattal, Diana hercegnő összejött a dúsgazdag egyiptomi üzletemberrel, Dodi Fayeddel. Vele vakációzott együtt akkor, amikor a tragédia bekövetkezett – a szörnyű autóbalesetben mindketten életüket veszítették Párizsban.

Dodi és Diana hercegnő

Dodi és Diana hercegnő (Fotó: Michel Dufour/WireImage)

Forrás: housebeautiful.com

Szeretnél többet megtudni Diana hercegnőről?

 

Még több

Sztárhírek