„Lehetünk ebben a műsorban gonoszak, és lehet támadni őt is” – Molnár Gusztáv vallomását azonnal el kell olvasnod

A Nyerő páros egyik talán legmegosztóbb szerelmespárja Molnár Gusztáv és Fazekas Vivi, akiknek igencsak nagyot zuhant a népszerűségük a világban a műsor kezdete óta. Hogy mit gondol erről a színész és hogyan viszonyul a műsor után szerelméhez, arról ő maga írt egy hosszú posztban.

„Lehetünk ebben a műsorban gonoszak, és lehet támadni őt is” – Molnár Gusztáv vallomását azonnal el kell olvasnod

Az egész országot meglepte, amikor kiderült, Molnár Gusztáv a legnagyobb titokban feleségül vette barátnőjét, Fazekas Vivit, amit még családjaik előtt is titokban tartottak. A Nyerő páros egyik legtöbbet kritizált párosa pont a műsorban élhetett át egy fantasztikus esküvőt, a színész pedig egy posztban emlékezett meg a nagy napról, feleségéhez fűződő érzelmeiről, és az őket ért támadásokról. 

Életem egyik legboldogabb napja volt a mai. Köszönöm ennek a játéknak, a nyerő párosnak, hogy sikerült elkészíteni az ország egyik legnézettebb esküvői videóját. Köszönöm neked feleségem, hogy eljöttél ebbe a műsorba. Sose szerepeltél sehol neked ez nehéz. Szerintem tiszta szívvel, és őszintén voltál mellettem ott végig. Viszont nem ez a fontos. Ez a játék tartott nekünk ameddig tartott, de az életünk a miénk, én addig féltem amíg nem találkoztam veled. Most már mindegy meddig tart a játékom, amit életnek hívnak, de sokkal könnyebb mióta mellettem vagy. Sokszor vagyok szerencsétlen, és rengeteg hibám van, de mióta ismerlek azóta tudom, hogy van értelme az életemnek. Olyan jó lenne ha ebben a csodában mindenki részesülhetne. Amit most igazán mondani szeretnék neked mondom el Fazekas Vivi, az interneten nincs is hozzá közük. De őket sem szeretném megharagítani.

Sokszor hittem, hogy szeretek, de egyszer csak jött ez a lány. Lehetünk ebben a műsorban gonoszak, és lehet támadni őt is. Végre egy adás amiből kiderül, szeretjük egymást és vitatkozhatunk, de az én feleségem a legszebb.

Nem is szabadna máshogyan gondolnom. Szóval a játék egy játék, de ami a legfontosabb gondolhat bárki bármit nekem te vagy a nyerő páros…„

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Molnár Gusztáv Official (@molnar.gusztav) által megosztott bejegyzés

 

Fusd át a nap sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek