Sztárok, akik várandósan, vagy a kisgyermekükkel együtt mentek tüntetni

Csekkold a listánkat a legharciasabb anyukákról!

Sztárok, akik várandósan, vagy a kisgyermekükkel együtt mentek tüntetni

Az A-listás hírességek nemcsak a négy fal között, a közösségi oldalaikon állnak ki a számukra fontos ügyek mellett, hanem aktívan csatlakoznak különböző tüntetésekhez is. Sőt, még az is gyakran előfordul, hogy letartóztatják őket, miközben kiálltak az elveik mellett: erre a listára többek között Joaquin Phoenix, Martin Sheen, Jane Fonda és Alyssa Milano neve is felkerült már. De olyan hírességek is akadnak, akik kismamaként sem maradnak otthon, esetleg a kisgyermeküket is magukat vitték a tüntetésekre.  Kíváncsi vagy, kik ők? 

Jennifer Lawrence

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Bár az Oscar-díjas színésznő elég szűkszavú, ha a magánéletéről van szó, a politikai nézeteit illetően azért egyáltalán nem marad csendben. Amikor Joe Bident megválasztották az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökének, Jen pizsamában táncolt Boston utcáin és Twitterre is kizárólag azért volt hajlandó regisztrálni, hogy kiállhasson a szívügyei mellett. 2021 őszén pedig részt vett az abortuszhoz való jog New York-i tüntetésen egyik legjobb barátnője, Amy Schumer oldalán. Igen, mindezt kismamaként tette. „A nők nem lehetnek szabadok mindaddig, amíg nem rendelkeznek a testük felett” – olvasható a tábláján.

Sophie Turner

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

J O E J O N A S (@joejonas) által megosztott bejegyzés

2020. július 22-én született meg Sophie Turner és Joe Jonas kislánya, Willa, vagyis közel másfél hónappal azután, hogy a Trónok harca sztárja csatlakozott a Black Lives Matter mozgalomhoz. Sophie a férjével együtt tüntetett a rendőri brutalitás és a rendszerszintű rasszizmus ellen. „Ha nincs igazság, nincs béke sem” – írta az Instáján. 

Fergie

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fergie (@fergie) által megosztott bejegyzés

A Black Eyed Peas korábbi énekesnője Sophie-ékhoz hasonlóan a BLM tüntetéseket támogatta és magával vitte akkor még csak hatéves kisfiát, Axl Jack Duhamelt is. „Minden otthon kezdődik” – jelentette ki az Instáján. Hiába, nem lehet elég korán kezdeni a társadalmi érzékenységet! Fergie egyébként nem titkolja, hogy korábban a crystal meth nevű metamfetamin függője volt, amiről bevallása szerint nagyon nehezen szokott le: szóval arra tippelünk, hogy a drogprevenció sem lesz tabutéma az otthonukban.

Még többet szeretnél tudni a sztárokról?

Még több

Sztárhírek