Megváltoztak az X-Faktor szabályai, innentől még izgalmasabb lesz a verseny

Olyan döntés született, ami egyszerre kedvez majd a jubileumi X-Faktorban továbbjutó fiatal tehetségeknek, és egyben teszi sokkal kiélezettebbé a műsort.

Megváltoztak az X-Faktor szabályai, innentől még izgalmasabb lesz a verseny

Túl vagyunk a válogatón, ma este pedig végre kiderül, hogyan zajlott a jubileumi X-Faktor tábora, benne a jól ismert székes fordulóval, ami a műsor kezdeti szakaszának talán legdrámaibb pontja. Ezt követi majd a mentorház, ahol minden mentor 3-3 versenyzőt választ kategóriánként, aki végül bekerül az élő showba. 

Idén azonban elszakadnak a klasszikus felállástól, ami a lányok, a fiúk, a csapatok, és a 25 év felettiek kategóriáját illeti. A produkción dolgozók döntése legutóbbit befolyásolja, ugyanis nem 25 a korhatár, hanem 22. Hogy miért volt erre szükség? Egyszerűen annyi tehetséges fiatal jelentkezett, és jutott tovább az előválogatókon, hogy nem akarták elengedni azoknak a kezét, akik nem férnek be a fiúk és a lányok kategóriájába, így lejjebb vitték a korhatárt, ami azt is eredményezi, hogy idén jóval erősebb lesz ez a kategória. 

A mentorokkal közösen azt nézegettük, hogy rengeteg a fiatal továbbjutó, s felvetődött a kategóriaváltás. Ennek az volt az oka, hogy így arányosabb lett a kategóriák közötti elosztás, ami a versenyt is kiegyenlítettebbé tehette a 22-25 év közöttieknek

– mesélte az a Blikknek az X-Faktor kreatív producere, Verebély Marcell.

Imádod az X-Faktort? Mi is!

Még több

Sztárhírek