Puskás-Dallos Peti sírt, miközben kikísérte kiesett versenyzőjét az X-Faktor székes feladata után

Olyan dolog történt, amire nem volt példa az X-Faktor korábbi évadaiban. Puskás-Dallos Peti nehéz döntést hozott, viszont annál méltóbban búcsúzott versenyzőjétől.

Puskás-Dallos Peti sírt, miközben kikísérte kiesett versenyzőjét az X-Faktor székes feladata után

A jubileumi X-Faktor minden eddiginél keményebb, ennyi tehetséges fiatal talán még sosem jelentkezett a műsor hazai kiadásába. Mostanra összeálltak a mentorházas csapatok, igaz, olyanokat is kénytelen volt elengedni a zsűri, akikről a válogatókon azt gondoltuk, egészen az élő showig menetelnek majd. 

A mai adás sem volt mentes a drámáktól, az egyik legszívbemarkolóbb – és egyben legkülönleges pillanata – azonban nem az volt, hogy fel kellett állnia az egyik legragyogóbb tehetségnek, Jankának, hogy átadja a helyét Hannának, hanem az, ahogy Peti közölte vele a döntését. A mentor ugyanis, tekintve, hogy a lányt régóta ismeri, odasétált hozzá, és átölelte őt, majd biztosította róla, hogy nagyon szereti. És ha ez nem lenne már így is elég váratlan és kizökkentő, Janka zokogva omlott össze, de nem azért, mert kiesett, hanem mert nem akart csalódást okozni mentorának. Peti végül kézen fogva kísérte őt végig a színpadon, amit az X-Faktor történetében eddig egyetlen versenyző sem mondhat el magáról. Ha lemaradtál a torokszorító pillanatról, most megnézheted:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

 

Fusd át a hétvége sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek