Komoly döntést hozott Katalin hercegné és Vilmos herceg

Egyesek szerint a királynő állapota miatt döntött így Katalin hercegné és Vilmos herceg, és ha kíváncsi vagy a véleményünkre, tényleg ez a legtöbb, amivel támogathatják a királynőt.

Komoly döntést hozott Katalin hercegné és Vilmos herceg

Erzsébet királynőnek két fontos utazást is le kellett mondania, miután kórházba került egy napra, majd orvosai szigorú pihenésre utasították. Ha hihetünk a forrásoknak, az uralkodó már jobban van, az orvosok lazítottak a kezelésen is, viszont egyértelmű, hogy a jövőben lassítania kell a 95 éves uralkodónak. 

Ezzel egyidőben kiderült, hogy Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekek elhagyják a Kensinton-palotában található lakásukat, hogy Londonon kívül éljenek, az Express UK szerint pedig kapcsolat van a pár döntése és a királynő állapota között. A lapnak nyilatkozó Jonathan Sacerdoti királyi szakértő szerint, ha Windsorba költöznek, közelebb kerülhetnek Erzsébethez, akinek nagyon jót tenne, ha gyakrabban láthatná dédunokáit, miközben lábadozik. „Elég nehéz éve volt, beleértve Fülöp herceg elvesztését” – magyarázza Sacerdoti. „Ha Vilmos és Katalin elköltöznek, és közelebb kerülnek hozzá, az minden bizonnyal segíthet ezen, és a gyerekek is ott lesznek.”

Ráadásul Berkshire-ben élnek Katalin hercegné szülei is, így a gyerekek nem csak dédnagymamájuk, de nagyszüleik társaságát is gyakrabban élvezhetik. 

Forrás: express.co.uk

Szállítjuk a hétvége sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek